CANET NOU BARRIS 1-7 SERVEIS PANELLA-ACERIUDELLOTS

3a. JORNADA LLIGA
Pavelló de Nou Barris, dissabte 16/10/2010, 19:40 hores.

Canet Nou Barris: Molins, Corella, Llop, Pinilla, Casas, López, Redón, Reyes, González i Criado.
ACE Riudellots: Nieto, Gerard, Uri, O. Rojas (1 p.p.), Ismael, Marc (2), O. Plaza (2), Murillo (3) i Saubi.

GOLS 1 ª Part: 0-1 m º 1 Marc, 0-2 m º 5 Murillo, 0-3 m º 17 Murillo .... Descans
GOLS 2 ª Part: 0-4 m º 28 Marc, 0-5 m º 31 O. Plaza, 0-6 m º 35 O. Plaza, 1-6 m º 40 O. Rojas en p.p., 1-7 m º 40 Murillo ,.... Final

Àrbitres: Luis Cano i Dani Gálvez ... Bé
Targetes: Grogues per a López i González pel Canet i expulsió de l'entrenador local. Groga per Uri pel Riudellots.

El Serveis Panella-A.C.E. Riudellots guanya a domicili, posa fi a la ratxa negativa que arrossegava de visitant i suma el seu millor començament de temporada des que milita a Nacional B.
El Riudellots ja en el primer minut inaugurava el marcador en una gran jugada de Marc que cola la pilota per l'escaire del porter local sense que aquest pugui fer res per evitar el gol. El gol sorprèn l'equip local i un Riudellots amb jugades ràpides va creant ocasions i així en el m º 5 Murillo des de fora l'àrea marca el 0-2. Amb l'equip visitant sent amo de la pilota en el m º 8 un penal claríssim sobre Marc es deixa sense assenyalar pels col·legiats. El Canet intenta tímidament jugar amb porter-jugador però amb prou feines inquieta la porteria defensada per Joan Nieto. En canvi el visitant va creant ocasions i així en el m º 17 Murillo aconseguia el 0-3, amb el qual s'arriba al descans.
A la represa el Canet surt decididament amb porter-jugador i crea algunes ocasions amb xuts des de fora de l'àrea que o bé es trobaven amb la fèrria defensa visitant o amb un superb Joan Nieto. Al m º 24 una bonica combinació d'equip serveix perquè Marc posi el 0-4 al marcador. En el m º 31 és O. Plaza el que després d’una assistència de Murillo marca el 0-5 i en el m º 35 novament aconsegueix el 0-6. A 38 segons del final un xut del Canet és introduït per O. Rojas en la seva pròpia porteria, en intentar refusar la pilota 1-6 i a 10 segons del final,  Murillo aconsegueix el seu tercer gol (segon hat-trick consecutiu) i deixa el marcador en el 1-7 final. Cal destacar el debut del porter Saubi, que ha jugat els últims 5 minuts, fent un parell de aturades espectaculars.

Enhorabona equip, cal continuar amb el mateix esperit de lluita i d'unió.