Pavelló de Riudellots, dissabte 23/10/2010, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas (1), Ismael, Marc, O. Plaza, Murillo, Jorba i Saubi.
Bosco Rocafort: Romero, Carmona, Martin, Diaz (1), Jesús (4), Serra (1), Hunne, Busto (1), Pastor, Sagrera, Vilanova i Fernández.
GOLS 1 ª Part: 0-1 m º 10 Jesús, 0-2 m º 20 Jesús dp .... Descans.
GOLS 2 ª Part: 0-3 m º 23 Jesús, 0-4 m º 31 Serra, 1-4 m º 33 O. Rojas, 1-5 m º 34 Jesús, 1-6 m º 35 Martin, 1-7 m º 37 Busto,.... Final

Àrbitres: José Hernández i Joaquín Rodríguez ... Regular
Targetes: Groga per a Martin pel Bosco Rocafort

El Serveis Panella-A.C.E. Riudellots encaixa una derrota massa àmplia en un partit condicionat per les baixes de l'equip i per la lesió a la primera part de Marc, el Bosco amb una efectivitat increïble suma la seva primera victòria de la temporada.
Un Riudellots molt minvat per les lesions, a les ja sabudes baixes de Pakito, Toni Serrano, Dani, i Abel, es sumava avui Gerard, amb la qual cosa novament tornava a la convocatòria el juvenil Uri i es sumava Jorba del sènior B.
El partit va començar amb el local portant la iniciativa i un Bosco ben posicionat a mitja pista amb prou feines es creaven ocasions, en el m º 8 en una jugada fortuïta es lesionava Marc al turmell, amb possible esquinç. Al m º 10 el Bosco aprofita un refús defectuós del local i en el seu primer xut a porteria es posa per davant en el marcador 0-1. El Riudellots crea algunes ocasions per mediació de Murillo però el porter visitant realitza dues molt bones parades. En qüestió d'un minut per al descans tres faltes seguides en atac molt rigoroses permeten que a falta de dos segons per al descans el Bosco de doblepenalty i en el seu segon xut a porteria marqui el 0-2.
A la segona part el local intenta pressionar la sortida de la pilota visitant i en el m º 23 en una bona contra el Bosco amplia el seu avantatge 0-3. Tercer xut a porteria i tercer gol. Amb un Riudellots cada vegada més cansat i un visitant que feia els canvis de quatre en quatre, era qüestió de temps que anessin caient els gols, tot i la lluita i entrega dels jugadors locals. Així en el m º 31 arribava el 0-4, en el m º 32 O. Rojas arriba a una pilota al segon pal i marca el 1-4, al minut següent el 1-5, i en dos pèrdues de pilota a causa del cansament arriba el 1-6 i el 1-7 final.
Felicitar al Bosco pel seu bon plantejament i la seva més que merescuda victòria i sobretot per l'encert cara a porteria.
I animar l'equip i seguir treballant i esperar que a poc a poc es vagin recuperant els lesionats.