Pavelló de Riudellots, dissabte 6/11/2010, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas, D. Medina, Ismael, Marc (1), O. Plaza, Murillo (1), Pakito i Saubi.
Rapid S. Coloma: Sola, Anwar, Lozano (1), Garcia, Lopez, Alfredo, Perales, Albert, Galvez, Serrano (1), Fernández (2) i Varela.

GOLS 1a Part: 0-1 m. 5 Fernández ....
Descans.
GOLS 2a Part: 0-2 m. 30 Serrano, 1-2 m. 32 Marc, 1-3 m. 36 Fernández, 2-3 mº. 39 Murillo, 2-4 m. 40 Lozano,...Final

Àrbitres: Albert Abilla i Ricard Sargatal ... Anticasolans
Targetes: Groga per a Anwar, Lozano i Lopez i doble groga per a Serrano, tots del Rapid

Derrota immerescuda del Riudellots davant d'un Ràpid encara invicte en  la lliga, però que es va endur el triomf pel seu major encert de cara a porteria i per decisions arbitrals discutibles.

El Riudellots reincorporava a diversos lesionats encara no totalment recuperats i des del primer minut es va fer l’amo de la pilota amb un Ràpid ben posicionat a la seva pista, esperant alguna contra o error local. Així en el m. 5 una pilota llarga a l'esquena de la defensa local és rematada de volea i amb aquest primer xut a porteria es posen 0-1. El gol deixa una mica tocat l’equip local i el Ràpid crea un parell d'ocasions que finalment Nieto neutralitza, poc a poc, el Riudellots es va fent una altra vegada amb el partit i crea un parell d'ocasions clares que no transforma, el Ràpid es tanca bé i s'arriba al descans amb 0-1.

A la represa l’equip local insisteix més en atac i va creant ocasions i el Ràpid és incapaç de sortir de la seva pròpia pista, en el m. 9 de la segona part ja tenien quatre faltes en contra. Però en el m. 10 una pilota perduda del local origina la contra del Ràpid i primer xut de l’equip visitant a la segona part i 0-2. El Riudellots no es rendeix i dos minuts després una passada precisa d'Oscar Plaza a Marc serveix perquè aquest escurci distàncies. Amb un Riudellots bolcat en l’atac, les decisions arbitrals (com l'expulsió del delegat, les faltes que no es xiulaven a favor i si en contra, etc, etc), van perjudicant l'equip local. En el m. 36 després d'una falta a favor no assenyalada, el Ràpid en un altre contraatac, marca el 1-3. El local se la juga amb porter-jugador i en el m. 39 Murillo fa el 2-3. A falta de 12 segons per al final, amb el Riudellots jugant de cinc,  un fort xut de Pakito rebota a l'esquena d'un jugador del Ràpid i la pilota surt rebotada introduint-se en la porteria local, deixant el marcador en 2-4, resultat sens dubte injust.

Felicitar l'equip pel l’esforç i la lluita, i segur que amb aquesta actitud i treball els resultats arribaran.