MONTSANT F.S. 2 - 0 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

Pavelló de Montsant, dissabte 27/11/2010, 17:15 hores.

Montsant: Moreno, Tirado, Ayuso, Pérez, Riquelme (1), Alberto(1), Cerdán, Vilchez, Cano i Rute
ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas, D. Medina, Ismael, Marc, O. Plaza, Murillo, Pakito.

Descans.
GOLS 2a Part: 2-0 (40’) Riquelme ,...Final

Àrbitres: Garcia Infante i Lario martinez ...Bé.
Targetes: Groga per Alberto i Riquelme per part del Montsant i grogues per Uri, Murillo i O. Plaza per part del Riudellots.

La falta de punteria impedeix que el Serveis Panella-ACE Riudellots sumi algun dels tres punts que, per ocasions i sobretot pel joc, en la segona meitat, mereixia. En la difícil pista del Montsant, actual segon classificat, el Serveis Panella-ACE Riudellots planta cara tot el partit però un pal, un travesser, un penal errat i diverses intervencions magistrals del porter local fan possible que els tres punts es quedin a Montsant.

A la primera meitat el Montsant surt com un coet, creant algunes ocasions de gol des de fora de l'àrea ben aturades per Nieto, però poc a poc el Riudellots comença a agafar-li el pols al partit i crea un parell d'ocasions clares que el porter local en dues bones intervencions envia a córner. Al minut 13 una bona jugada del Montsant acaba en gol 1-0. El gol desconcerta uns minuts al visitant i el local crea diverses ocasions de gol que talla un extraordinari Nieto. Però en els últims cinc minuts de la primera part és el Riudellots qui disposa de diverses ocasions clares de gol fins i tot una pilota al pal, però s'arriba al descans amb 1-0 i encara tot per decidir.

A la represa és el Serveis Panella-A.C.E. Riudellots qui surt a per totes i es fa l’amo del partit creant un parell d’ocasions de gol sols davant el porter,  amb una ocasió clara amb xut de Pakito que dóna al pal, al travesser i no entra. A falta de deu minuts una contra del Montsant, acaba al pal de la porteria defensada per Nieto. El partit és un teva-meva i el Riudellots contínua fallant ocasions. Al minut 34 es pita un penal a favor del Serveis Panella-ACE Riudellots, però Pakito toca malament la pilota i l’atura el porter local sense problemes. A falta de 3 minuts el visitant se la juga amb porter-jugador però no hi ha manera de batre la porteria local.  A falta de 36 segons una contra del local deixa el marcador en 2-0.

Felicitar l'equip pel esforç i la lluita que han demostrat tot el partit amb fases de bon joc però quan la pilota es nega a entrar, no hi ha manera. Mantenint aquesta actitud i ganes, segur que en breu obtindrem millors resultats.