SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS 8 - 1 RUBI F.S.

10a JORNADA LLIGA

Pavelló de Riudellots, dissabte 11/12/2010, 18:10 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas, D. Medina, Ismael, Marc (2), O. Plaza (2), Murillo (4), Pakito, Toni Serrano i Saubi.
Rubí F.S.: Muela, Resina, Romero, Rosell, Monforte, Fernandez, Abellan (1), Pablo i Gil.

Gols 1a Part: 1-0 (6’) Marc, 2-0 (7’) Murillo, 3-0 (10’) Murillo, 4-0 (16’) Marc, 4-1 (20’) Abellan....
Descans.
Gols 2a Part: 5-1 (25’) Murillo, 6-1 (27’) Murillo, 7-1 (31’) O. Plaza, 8-1 (33’) O. Plaza ,...Final

Àrbitres: Raul Gomez  i Joan Martinez ...Regular
Targetes: Groga per Pakito, O.Plaza i Toni Serrano per part del Riudellots i grogues per Resina, Rosell i Monforte per part del Rubí

Clara victòria del Serveis Panella-ACE Riudellots davant d'un Rubí que no va perdre la cara al partit però que es va veure impotent davant el bon partit dels locals, recolzats per una afició incondicional i que per primera vegada des del començament de temporada disposava de tota la plantilla.

L'Serveis Panella-ACE Riudellots va sortir a pista a guanyar el partit des del primer minut amb un joc ràpid i no deixant pensar al rival. Tot i tenir alguna ocasió clara en els primers minuts, no va ser fins al 6’ que Marc marcava el primer gol de la tarda 1-0 i tot seguit en la següent jugada era Murillo qui posava el 2-0, primer dels quatre gols de la tarda en el seu compte particular. El Rubí intentava avançar línies però es veia incapaç de frenar el atacs locals, així després de dues ocasions claríssimes per part de l'equip local, en el 10’ novament Murillo fa el 3-0. El visitant té alguna ocasió, entre elles, un doblepenalti que Nieto s'encarrega de neutralitzar, però al 16’ Marc anota el 4-0. A poc segons del descans el Rubí marca el 4-1.

A la represa, el Rubí pressiona i crea un parell d'ocasions estavellant una pilota al travesser de l'equip local. Però en dos minuts, Murillo amb dos gols més,  posa el 6-1 al marcador. A falta de deu minuts debuta a la  lliga en Toni Serrano, ja recuperat de la lesió que es va produir a la pretemporada, i estavella la primera pilota que toca al travesser de la porteria visitant. Amb el Serveis Panella-ACE Riudellots sent l’amo del partit, van arribar més ocasions i O.  Plaza amb dos gols més deixà el marcador en el definitiu 8 -1.

Hem de continuar així, però jugant amb la sang calenta i el cap fred. Sang calenta per no donar cap pilota mai per perduda, per pressionat al contrari, per lluitar amb convicció per la pilota,.. però amb el cap fred per no caure a les provocacions del contraris, per no respondre als cops dels contraris, per no protestar innecessariament...D’aquesta manera potenciarem el joc en equip i no provocarem situacions que poden provocar sancions que poden perjudicar a l’equip al partit o a les següents jornades, especialment quan el partit ja està resolt.

Felicitats a tots i a seguir treballant amb humilitat i companyerisme, que encara no s’ ha aconseguit res .. estem en el camí,  amb il·lusió ...¡¡¡¡ QUIN GRAN EQUIP! !!