Pavelló de Arenys de Munt, Dissabte 13/11/2010, 18:30 hores.

Arenys de Munt: Serra, Altes, Ruiz, Lopes, Arnau (5), Puiggene, Artigas, Soler, Alcaraz i Altarriba
ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas, D. Medina, Ismael, Marc, O. Plaza, Murillo, Pakito i Saubi.

GOLS 1a Part: 1-0 m. 4 Arnau, 2-0 m. 6 Arnau, 3-0 m.14 Arnau, ...
Descans.
GOLS 2a Part: 4-0 m. 22 Arnau, 5-0 m. 37 Arnau...Final

Àrbitres: Moisès Bares i Jordi Centeno ... Bé.
Targetes: Groga per Altes i Arnau de l’Arenys i grogues per Ismael, Murillo i Pakito del Riudellots.

El Riudellots perd clarament contra l'Arenys, en un partit on no ha tingut opcions i on l'equip local ha sigut clarament superior.
L'Arenys va sortir a per totes i amb una gran pressió ofegava a Riudellots en les seves sortides, en el m. 4 una possible falta a favor del visitant es tradueix en contra per al Arenys que marca el 1-0. Dos minuts després en una bona combinació local, es marca el 2-0. El Riudellots no aixeca cap i el bon joc local es tradueix en diverses ocasions de gol ben tallades per Nieto. Però en una jugada fortuïta Nieto es lesiona i ha de ser substituït per Saubi. El Riudellots disposa d'alguna ocasió de Murillo, que el porter local atura. Al m.14 una pèrdua de pilota en defensa suposa el 3-0, resultat amb el que s'arriba al descans.

A la segona part el Riudellots avança línies buscant un gol que li tornés a donar opcions  en el partit, però el local en el m. 22 marca el 4-0. El visitant ho intenta amb porter-jugador però el Arenys no dóna opció i a tres minuts per a la finalització arriba el 5-0.

Destacar la justa victòria de l'equip local, que segur que estarà en els llocs d'honor de la classificació i al seu jugador número 8 Arnau autor dels cinc gols locals.
Del Riudellots destacar sobretot als porters Nieto i Saubi que han salvat l'equip d'una golejada més gran i desitjar la ràpida recuperació de Nieto.

Ànim Equip, que un mal partit el pot tenir qualsevol, però cal seguir treballant per treure els partits endavant, ja que potencial en tenim. A treballar en els entrenaments que junts PODEM.