JORNADA LLIGA
Pavelló de Riudellots, dissabte 20/11/2010, 18:10 hores.

ACE Riudellots: Saubi, Uri, O. Rojas (1), D. Medina, Ismael, Marc (1), O. Plaza (1), Murillo (1), Pakito (3) i Nieto.
Palau S. Plegamans: Estebe, Marcos (1), Venegas (2), González, Prados,Miguel, Perez, Casanovas, Martin (2) i Larios.

GOLS 1a Part: 1-0 m. 1 Murillo, 1-1 m. 8 Marcos, 2-1 m. 15 O. Rojas, 2-2 m. 16 Venegas, 2-3 m. 19 Martin, 3-3 m. 20 O. Plaza ....
Descans.
GOLS 2a Part: 4-3 m. 26 Pakito, 5-3 m. 30 Marc, 5-4 m. 32 Martin, 5-5 m. 33 Venegas, 6-5 m. 34 Pakito, 7-5 m. 35 Pakito,...Final

Àrbitres: Luis Cano i Dani Galvez ...Be
Targetes: Groga per a Ismael i doble groga per a Marc, per part del Riudellots i grogues per a Marcos i Miguel i vermella per a González per part del Palau.

El Serveis Panella- A.C.E. Riudellots  aconsegueix una victòria important a Riudellots davant un gran rival.
El Riudellots sortia conscient que avui s'havia de recuperar del mal partit de la setmana passada. I l'equip ha sortit a per totes i en el primer minut Murillo s’escapa del seu marcador i dribla el porter i marca el 1-0. Al 3’ 'una falta llançada per Pakito s'estavella al pal de la porteria visitant. El Palau crea algunes ocasions i així en el 8’ empata el partit 1-1. El local va generant ocasions claríssimes però unes vegades la mala punteria i altres el porter visitant impedeixen que es posi per davant en el marcador. Al 14' Pakito llança un penal que s'estavella al travesser de la porteria del Palau, i en el 15' O. Rojas de fora de l'àrea posa el 2-1. A continuació el Palau empata 2-2. El Riudellots segueix desaprofitant ocasions claríssimes i en el 19’ el Palau es posa per davant 2-3. A falta de 40 segons per al descans Saubi atura un doblepenalti i tot seguit en una ràpida jugada O. Plaza empata el partit, 3-3 amb el que s'arriba al descans.
La segona part comença una mica més tranquil·la i cap equip crea perill, fins al 26 'que una sensacional falta llançada per Pakito entra per l'escaire de la porteria visitant i posa el 4-3. Al 30' una bona jugada és culminada al segon pal per Marc anotant el 5-3. A partir d'aquí el partit es torna boig i en la jugada següent el Palau escurça distàncies 5-4. El local es queda amb un jugador menys, cosa que aprofita el visitant i empata el partit 5-5. Però un minut després, el 34', Pakito de vaselina posa el 6-5 i en un robatori de pilota novament Pakito marca el 7-5. El Palau en els últims minuts se la juga amb porter-jugador però entre la bona defensa i un sensacional Saubi no donen opció i permeten que els tres punts es quedin a casa.
Agrair a l'afició que en un dia com avui, ha estat empenyent i animant a l'Equip. Destacar el hat-trick de Pakito que a poc a poc torna a agafar el ritme després de la seva lesió.
I sobretot a l'equip que ha lluitat des del primer a l’últim minut i jugant més units que mai ha demostrat que PODEM. Enhorabona Equip cal seguir igual amb unitat i esforç.