5a JORNADA LLIGA
Pavelló de Mataró, dimarts 9/11/2010, 21:30 hores.

Fund. Priv. Mataró: Gómez, Buenaventura, Puig, Cano (1), Romero, Ruescas (1), Capilla, Robles (1) i Salvans.
ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas (1), D. Medina, Ismael (1), Marc (2), O. Plaza (3), Murillo, Pakito i Saubi.

GOLS 1a Part: 1-0 m.1 Cano, 1-1 m. 3 Marc, 2-1 m.7 Robles, 2-2 m.18 O. Plaza ...
Descans.
GOLS 2a Part: 2-3 m. 21 O. Rojas, 2-4 m. 26 O. Plaza, 2-5 m. 31 Marc, 2-6 m. 35 O. Plaza, 3-6 mº.38 Ruescas,2-7 mº.39 Ismael,...Final

Àrbitres: Antonio Aloi i Victor Cano ... Bé.
Targetes: Groga per Romero del F.P. Mataró i grogues per  Murillo i Pakito del Riudellots.

El Riudellots suma tres punts molt importants en la seva visita a Mataró. El partit corresponia a la cinquena jornada i va ser ajornat al seu dia. Es preveia un partit intens on els dos equips es jugaven molt, el Mataró per aconseguir la seva primera victòria i el Ruidellots per sumar punts davant un equip que pot esdevenir un rival directe.
Només començar el partit, el Mataró aprofitant una pilota perduda en defensa, s'avança en el marcador 1-0. El Riudellots es veu sorprès pel gol i per moments dóna la sensació de no poder donar dos passades seguides, mentre que el local espera a mitja pista per aprofitar qualsevol error visitant. Però en el m. 3 Marc s’escapa del seu marcador i de xut creuat empata el partit 1-1. Després de l'empat, el partit continua igual, sense un dominador clar i un parell de pèrdues de pilota del Riudellots fan que Nieto s'hagi de emprar a fons. En el m. 7 després d'una gran aturada de Nieto, el rebuig és rematat a porta buida per un jugador del Mataró, fent el 2-1. El partit va transcorrent en la mateixa línia, amb algunes ocasions per als dos equips fins que en el m. 18 una passada de Pakito és rematada sense deixar caure la pilota per O. Plaza, sorprenent el porter local i empatant el partit 2-2. Resultat amb el que s'arribaria al descans.
A la represa el Riudellots surt més centrat i en el primer minut Marc es va, per banda, del seu marcador i assisteix a O. Rojas per avançar-se al marcador 2-3. El Mataró avança línies i el Riudellots jugant millor té un parell d'ocasions clares que no transforma. En m. 26 una altra assistència de Marc, aquesta vegada a O. Plaza, serveix per agafar més avantatge en el marcador 2-4. El local ho intenta però una ordenada defensa visitant impedeix qualsevol mena de perill. En el m º 31, en una jugada espectacular, Murillo surt des de la seva pròpia porteria deixant enrere a tot els jugadors locals que li surten al pas i assisteix a Marc per posar el 2-5 al marcador. El Mataró se la juga amb el porter de jugador i en el m. 35 O. Plaza li roba la pilota al porter i marca el 2-6. En el m. 38 el Mataró jugant de cinc escurça distàncies però en el m. 39 una altra assistència de Marc a Ismael dóna com a resultat el 3-7 final.
Ressaltar en la part negativa, la dolenta primera part, s'ha de sortir centrat des del vestidor, i en la part positiva la capacitat de reacció de la segona part.
Cal destacar també les tres assistències de Marc, el hat-trick de O. Plaza, la jugada de "costa a costa” de Murillo i la molt bona segona part de tot l'equip.
Hem de continuar en aquesta línia de treball, unitat i esforç i sobretot fent EQUIP ... Enhorabona nois.