Pavelló de Riudellots Diumenge 3/04/2011, 11:30 hores.

ACE Riudellots: Nieto, D. Medina, O. Plaza (1), Murillo, Marc (1), Pakito, Ismael (1), Pep, Buga i Saubi
Arenys de Munt: Brun, Panxo, Serra, Espiell, Aitor (2), Lluis (1), Arnau, Calafell, Puig, Brecha, Colomer i Soler

GOLS 1a Part: 0-1 (17’) Aitor ,.... Descans.
GOLS 2a Part: 0-2 (32’) Aitor, 1-2 (34’) O. Plaza, 1-3 (35’) Lluis, 2-3 (37’) Ismael, 3-3 (38’) Marc,...Final

Àrbitres: Frncisco Alamo i  Antonio Gabaldon....Bé.
Targetes: Grogues per Pakito pel Riudellots i Grogues per a Panxo, Aitor, Arnau i Calafell pel Arenys de Munt

Gran partit de Futbol-Sala el viscut aquest matí de diumenge entre el Arenys de Munt que arribava com a líder i el Serveis Panella-ACE Riudellots que lluita per continuar una temporada més a Nacional B.

El Serveis Panella-ACE Riudellots tot i les baixes (Uri i Alberto) i de tenir a la banqueta algun jugador tocat, cas de Murillo, i amb el juvenil Buga, a la convocatòria ha jugat de tu a tu al líder i fins i tot, sobretot a la segona meitat, ha disposat de múltiples ocasions per endur-se el partit. Però ha hagut d’esperar a remuntar el marcador als últims minuts, amb una bombonera animant com mai a l'equip,  malgrat que a falta de cinc segons a pogut emportar-se el partit.

El partit comença amb l’Arenys portant la iniciativa i movent ràpid la pilota però el Riudellots amb una defensa molt seriosa, no concedeix ocasions en els primers minuts. A partir del minut cinc el Riudellots estira línies i això provoca que el visitant amb un joc veloç comenci a crear més ocasions de gol, però entre la bona defensa i un gran Nieto impedeixen que es mogui el marcador. Per la seva part el Riudellots també disposa d'algunes ocasions per mediació de Marc i Pakito que es van fora per poc. Però al minut 17 el Arenys aprofita una jugada de rebot que deixa la pilota franc al jugador visitant que marca el 0-1. Amb algunes ocasions més per ambdós costats s'arriba al descans.

A la segona meitat el Riudellots ha sortit a por totes i a començat a generar ocasions, una darrere l'altra, però entre la mala sort i varies aturades del porter visitant, no hi havia manera d'empatar el partit. L’Arenys també disposava d'alguna que altra, ben aturades per Nieto. Quan més pressionava el Riudellots arriba el segon gol de l'Arenys en una bona combinació, 0-2. El gol deixa una mica tocat a l'equip i el Arenys disposa de una clara ocasió que s'estavella al pal. Després d'un temps mort local, amb La Bombonera animant amb els seus càntics, l'equip es refà i treu noves forces i en una jugada de córner O. Plaza d'impressionant volea clava el esfèric per l'escaire de la porteria visitant al minut 34. Al minut següent el Riudellots té una clara ocasió per empatar però és l'Arenys qui en una ràpida jugada posa l'1-3. Animat pel seu públic el local genera ocasions i en el minut 38, una bona jugada entre Marc i Ismael serveix perquè Ismael escurci distàncies 2-3. A menys de dos minuts Marc des de camp propi es va de tot els jugador s que li surt al pas i davant la sortida del porter tira per baix empatant el partit, davant el deliri de l’afició. L’Arenys se la juga amb porter-jugador però el Riudellots no dóna opcions i a falta de cinc segons Pakito des camp propi tira a porta i in-extremis un jugador visitant desvia la pilota el suficient  per evitar el gol. Al final empat a 3-3

Felicitar l’afició que una altra vegada a empès a l'equip quan més faltaven les forces i és que La Bombonera és Molta Bombonera GRÀCIES AFICIÓ
A l'Equip que ha estat de matrícula d'honor, avui més que mai ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ GRAN EQUIP !!!!!!!!!!!!!!!!

Destacar al Juvenil Buga que avui ha debutat a Nacional B davant la seva afició.