miércoles, 30 de marzo de 2011

ENTREVISTA A .... CARLOS SERRANO



 RAPID SANTA COLOMA   7 - 0   SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS




1.- Com s'ha desenvolupat el partit?
La primera part el domini del joc ha estat repartit, els deus primers minuts han sigut d'ells i s'han trobat amb els dos primers gols, i la resta de la primera part ha estat nostre, amb un joc fluït i amb ocasions de gol, però sense fortuna de cara a porteria. La segona part hem començat molt bé amb tres clares ocasions de gol en els primers set minuts, però a partir de rebre el tercer i el quart gol, en dues contres l'equip a tingut una baixada moral i física. Hem intentat jugar amb porter jugador, però la veritat que no era el nostre dia, massa càstig pel rendiment de l'equip.     

2.- Quin son els arguments d'aquest resultat?
Com he explicat abans, hem fet un bon partit contra un dels millors equips de la categoria, però amb aquests equips si no aprofites les teves ocasions acabes pagant-t’ho molt car, i és el que va succeir diumenge.

3.- Quins aspectes del joc heu controlat millor  i que cal perfeccionar?
Més que aspectes, jo diria que han sigut moments del partit. Crec que hem controlat quinze o vint minuts la pilota amb la iniciativa en el joc i generant ocasions de gol, però mai hem controlat el joc, jugar amb un equip com el Ràpid, a casa seva i amb el resultat en contra és molt difícil. Hem de perfeccionar moltes coses, sobre tot el treball en equip, hem de tenir paciència i treballar molt.

4.- Com has vist el contrari, en línies generals?
Francament molt bé, te una plantilla molt compensada, amb les idees molt clares. Un gran equip.

5.- Com encareu la setmana després d'aquest partit?
Com sempre, seguir treballant i oblidar ràpidament aquesta derrota, perquè aquesta setmana tenim un altre partit, a casa amb el líder, que serà duríssim.

6.- Com veus en aquest moment la lluita per l'ascens a nacional A?
Penso que els màxims candidats han de ser l'Arenys i el Ràpid, però jo no m'oblidaria de la Vall de Tenes que tenen una gran plantilla. Aquestes últimes jornades seran molt intenses.

7.- Com veus en aquest moment la lluita per descens?
La veritat que els equips que estan en zona de descens ho tindran molt difícil per sortir, mai se sap, però queden nou jornades i el primer d'aquesta zona està a deu punts de la salvació, ho tenen molt complicat. Esperem que no hi hagin més descensos, perquè desprès si que hi haurà una lluita bestial entre els quatre o cinc equips que ara mateix estem a mitja taula. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario