20a JORNADA LLIGA

Pavelló de Riudellots, dissabte 19/03/2011, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri , D. Medina, Alberto (1), Marc (2), O. Plaza (2), Pakito (1), Pep, Murillo i Jandro.

Fun.Priv. Mataró: Gómez, Alejo (1), Gil, Romero, Fernández (1), Cano, Capilla (2), Robles (1) i Salvans.

GOLS 1a Part: 0-1 (3’) Fernández, 1-1 (4’) Alberto, 2-1 (10’) O. Plaza, 2-2 (12’) Capilla, 2-3 (15’) Alejo, 3-3 (16’) Marc , 4-3 (20’) Marc, ... Descans.
GOLS 2a Part: 5-3 (24’) Pakito, 5-4 (25’) Robles, 6-4 (35’) O. Plaza, 6-5 (36’) Alejo, ...Final

Àrbitres: Albert Abilla i Lluis Cano....Regular.
Targetes: Doble groga per Pakito pel Riudellots i pel Fund. Priv. Mataró grogues per Alejo i Romero i dobles grogues per Cano i Robles .

El Serveis Panella-ACE Riudellots guanya tres punts importants en un encontre on el Fund. Priv. Mataró ha quallat un bon partit aprofitant molt bé les contres.

El partit comença com es preveia, amb el Mataró ben parapetat al seu camp i un Riudellots sense idees.  Fruit d'això en el minut 3, primer pilota perduda i ràpida contra del Mataró que fa el 0-1. Als 30 segons Pakito en una bona jugada dóna una assistència a Alberto perquè aquest posi l'empat al marcador. 1-1. Segueix la mateixa tònica i al minut 10 una altra vegada Pakito dóna una assistència precisa a O. Plaza i aquest anota el 2-1. En la jugada següent Pakito xuta i toca al pal del la porteria del Mataró. Al minut 12 una badada defensiva es aprofitada molt bé pel Mataró, que fa el 2-2.  Al 16 una altra bona contra del Mataró, permet que es posi per davant, 2-3; però nomes treure de centre, novament Pakito assisteix a Marc i aquest fa l’empat 3-3. El Mataró també té ocasions però dins de l'últim minut en una bona jugada O. Plaza assisteix a Marc que anota el 4-3. Abans de finalitzar la primera part el Mataró disposa de fins a tres xuts a porteria local, però s'arriba al descans amb 4-3 i amb tot per decidir.

A la segona part el Riudellots toca més la pilota buscant el seu moment i aquest arriba en el minut 24, en una bona jugada i assistència de Marc a Pakito i arriba el 5-3. Però un cop més en  un error defensiu, el Mataró novament es col·loca a un gol 5-4. El partit entra en uns minuts on el Riudellots intenta matar el partit, però la falta de punteria i el porter visitant ho impedeixen. Fins el minut 35 quan una altra vegada Pakito dóna una assistència a O. Plaza i arriba el 6-4. Quan el partit semblava encarrilat, al minut següent Pakito veu la segona groga i el Mataró amb superioritat escurça distàncies, 6-5. En els últims quatre minuts nervis per ambdós equips i a falta de menys de dos minuts expulsió per doble groga d’un jugador del Mataró. Però un Riudellots nerviós no encerta amb la porteria visitant i fins i tot el Mataró crea alguna ocasió. A pocs segons per al final el Mataró perd un altre jugador per doble groga,  però el partit finalitza amb el 6-5.

Abans que res, desitjar la ràpida recuperació del jugador del Mataró, Fernández, per la lesió que ha patit, esperem que no sigui res i felicitar el Fund. Priv. Mataró pel bon partit i la seva esportivitat.

Pel que fa al Serveis Panella-ACE Riudellots ressaltar que el millor ha estat els tres punts aconseguit i recordar que cal seguir treballant amb actitud, que queda molt i hem d'anar sumant. També destaquem la presencia a la banqueta de Jandro, porter del juvenil, en la seva primera convocatòria amb l’equip sènior.