martes, 1 de marzo de 2011

ENTREVISTA A .... CARLOS SERRANO

SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS  9 - 3 CANET BARRI BESOS F.S.



Pots fer un breu resum del partit?  
Ha sigut un partit sense molta intensitat, poder a la segona part hem estat una mica millor, el millor ha estat el resultat final, molt còmode per nosaltres. L'equip rival tampoc a fet mèrits per contribuir a l'espectacle, partit per treure poquetes conclusions.

Com valores el resultat ?  
Com he dit ha sigut el millor del partit, ens vindrà bé per afrontar el pròxim partit, penso que ha sigut un partit fàcil per a nosaltres i el marcador podria haver estat més contundent. Estem contents per la victòria i a seguir treballant.

Quins aspectes destacaries del rival ?
La veritat poca cosa, per no dir res, tenen molta moral de continuar en competició amb la situació que estan, tant a la classificació com a la part esportiva, sens dubte és l'equip més fluix del grup.

I del teu equip?
Ja he dit que era un partit per treure poquetes conclusions, però em quedo amb el treball de tot l'equip i el resultat positiu.

Que ens pots dir dels nou fitxatges?
Crec que s'han adaptat bé, recordem que porten quatre entrenaments, penso que quan estiguin del tot integrats amb el grup, agafin el to físic i el tema tàctic seran molt importants per a nosaltres, són jugadors que ja han jugat en categoria nacional, ens aportaran moltes coses positives.

En quants punts veus la salvació? 
Tot depèn de quants equips perdin la categoria, si al final baixen els cinc que actualment marquen el descens, la salvació podria estar entre 36 i 42 punts. Però tot això es molt relatiu, queden moltes jornades i poden passar moltes coses, de totes formes hem de intentar assolir aquest punts el més aviat possible.

En que pot afectar el  descans?
La gent es relaxa una mica i es perd el ritme de competició, però hem de intentar que ens afecti el menys possible, només es una setmana i no deixarem d'entrenar, tenim una sortida difícil amb un rival directe i hem de mantenir la intensitat, si ho aconseguim penso que no ens afectarà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario