SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS 9 - 3 CANET BARRI BESOS F.S.

18a JORNADA LLIGA

Pavelló de Riudellots, dissabte 26/02/2011, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Saubi, Uri (2), D. Medina (1), Ismael, Marc (1), Alberto (2), O. Plaza (1), Murillo, Pep, Pakito (2) i Nieto.

Canet Barri Besos: Arnal, Ruben, Camps (1), Morales (1), Molins, Corella (1) i Jordi

GOLS 1a Part: 1-0 (3’) Uri, 2-0 (6’) Alberto, 3-0 (8’) Alberto, 3-1 (10’) Camps, 4-1 (12’), O.Plaza, 4-2 (16’) Morales, 5-2 (19’) Uri, 5-3 (20’) Corella, ... Descans.

GOLS 2a Part: 6-3 (25’) Pakito, 7-3 (27’) Pakito, 8-3 (32’) Marc, 9-3 (39’) D.Medina...Final

Àrbitres: Joan Muñoz i  Rogeli Pacheco....Molt Be
Targetes: Grogues per Jordi per el Canet Barri Besos

El Serveis Panella-ACE Riudellots es fa amb la victòria en un partit plàcid, malgrat que el Canet Barri Besòs ha plantat cara durant tot el partit, tot i tenir només dos canvis.

El partit comença, tal com es preveia, amb el Canet tancat al seu camp i esperant per sortir en ràpids contraatacs. Després d'un parell d'ocasions locals, és Uri qui al minut 3 posa el 1-0 al marcador. Al minut 5 debuta el recent fitxat Alberto i un minut després marca el seu primer gol amb la samarreta del Riudellots, 2-0. Al minut 8, Alberto torna a marcar, fent el 3-0. El Riudellots es relaxa i el Canet escurça distància un minut més tard, 3-1. Al minut 10 debuta Pep a les files del Riudellots i poc després, al minut 12 O. Plaza marca el 4-1. Amb més ocasions locals que visitants, en el minut 16 un error defensiu permet al Canet fer un nou gol, 4-2. En el minut 19 Uri fa el 5-2, i a pocs segons pel final de la primera part, el Canet anota el 5-3.

La segona part ha estat un monòleg local i només faltava saber quan entraria la pilota doncs les ocasions eren continues. Al minut 25 Pakito marca el 6-3 i al minut 27 novament Pakito posava el 7-3 al lluminós. El partit continua amb la mateixa tònica i al minut 30 O. Plaza estavella la  pilota al travesser. En el minut 32 Marc fa el 8-2 i a un minut del final D. Medina tancava el marcador amb el 9-3.

Felicitar al Canet que mai ha baixat els braços i que ha lluitat fins al final, jugant els últims minuts amb porter-jugador.
Destacar els dos debutants, Pep que ha tingut una bona actuació encara que no estava al cent per cent i Alberto que ha marcat dos gols i donat una assistència. I també a Saubi que ha defensat la porteria magistralment.

Felicitats a tot l'equip. Hem de continuar lluitant amb esforç, humilitat i en equip .