lunes, 21 de febrero de 2011

EL PUNT DE VISTA DE .... CARLOS SERRANO

CAN MASSUET EL FAR, F.S. 4 - 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

Com vas viure el partit? Quines creus que han estat les claus?
La veritat, amb molta intensitat, ha estat un partit molt difícil per a nosaltres. La clau ha estat les ocasions errades per nosaltres, que van ser moltíssimes, i l'encert d'ells en els primers tres xuts a porteria que van significar el 3 a 0, resultat amb el que va acabar la primera part. Destacar també l'actuació del seus porters. 
  
Quins aspectes destacaries del rival (en positiu) ?
El seu encert en jugades a pilota parada, amb xuts de gran potència que ens van crear molts problemes. També el seu treball defensiu i la feina dels seus porters.

I del teu equip? 
El treball durant tot el partit, la pista no es gaire propicia per fer un bon futsal, però crec que per moments hem aconseguit jugar prou bé, hem creat moltíssimes ocasions clares de gol, hem fet 2 o 3 pals i els seus porters ho han aturat gairebé be tot, felicito els meus jugadors perquè mai han perdut la cara al partit i han lluitat fins el final.

Què podem esperar del teu equip en les properes jornades, decisives per la resolució d'aquest complicat campionat?
Espero millorar el resultats, crec que les dues ultimes jornades, pel joc fet, no hem merescut els marcadors finals, esperem continuar en aquesta línia de joc i tenir més efectivitat de cara a porteria. En aquesta lliga és molt important no estar gaires setmanes sense puntuar perquè els de davant s'escapen i els de darrere apreten i s'apropen.

Creus que és just el nombre de descensos que hi haurà en les categories de nacional A i B pel reajustament de les categories?
No se si és just o no, però és el qui hi ha i ho hem d'afrontar de la millor manera que puguem, la veritat és que això ho complica tot molt més.

Com creus que pot influir en el nostre futbol sala?
Esperem que sigui pel bé del nostre futbol sala, veurem com influeix tot a partir del reajustament i com queden definides les categories i els grups de la nostre comunitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario