CAN MASSUET EL FAR, F.S. 4 - 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

Pavelló de Dosrius, dissabte 19/02/2011, 20:00 hores.

Can Massuet: Adrian, Vazquez (1), Sanchez (1), Moreno, Oliva, Sobrino, Castro, Diez (2), Lopez, Garcia i Caballer
ACE Riudellots: Nieto, Uri (1), D. Medina, Marc (1), Ismael, O. Plaza (1), Murillo, Pakito (1) i Saubi.

GOLS 1a Part: 1-0 (1’) Vazquez, 2-0 (4’) Sanchez, 3-0 (13’) Diez,...
Descans.
GOLS 2a Part: 3-1 (22’) Pakito, 4-1 (25’) Diez, 4-2 (26’) Marc, 4-3 (33’) Uri, 4-4 (36’) O. Plaza,...Final

Àrbitres: Luis Cano i Dani Galvez ...Be.
Targetes: Groga per a Caballer i doble groga per Adrian i Moreno pel Can Massuet i Groga per O. Plaza pel Riudellots

El Serveis Panella-ACE Riudellots suma un punt en el futbolí de Dosrius en un partit marcat per la mala sort cara a porteria i les lesions en la segona part de Murillo i Pakito.
Només començar el partit, als deu segons, un gran xut del Can Massuet que entra per l’escaire i posa el 1-0, pel local. El 'Serveis Panella-ACE Riudellots pressiona en mitja pista i comença a crear ocasions, la més clara és de Murillo que es desfà del porter local i xuta a porteria traient la pilota de sota dels pals un defensa local. En la jugada següent una bona combinació del Can Massuet que fa el 2-0 en el minut 4. El visitant domina el joc i les ocasions i el local el marcador. El Riudellots crea ocasions claríssimes i el porter local ho atura tot. I en el minut 13 un altre xut des de fora de l'àrea, amb Nieto tapat, es converteix en el 3-0. El Riudellots es bolca en atac però els pals (dos de Dani i un de Pakito) i un porter local espectacular, permeten que al descans s'arribi amb 3-0 per al local.
A la represa el Serveis Panella-ACE Riudellots surt a l'atac i després d'una clara ocasió de Marc, és Pakito qui de falta amb barrera escurça distàncies en el minut 2 de la segona par, 3-1. Un minut després arriba la lesió de Murillo i durant uns minuts el Can Massuet es fa l’amo de la pilota i en el minut 5 marca el 4-1. Però al minut següent una pilota de Pakito al segon pal és rematada per Marc anotant el 4-2. Amb el visitant creant ocasions i el local intentant defensar el resultat i sortint a la contra, en el minut 28 es lesiona Pakito. Els visitants ho posen tot a la pista i en el minut 33, el juvenil Uri anota el 4-3  i en el minut 36 O. Plaza empata el partit. El local se la juga amb porter-jugador però una bona defensa permet que el Serveis Panella-ACE Riudellots disposi de diverses ocasions clares per emportar-se el partit, però que al final acaba amb empat 4-4.
Abans de res desitjar que les lesions de Murillo i Pakito no siguin res i tinguin una ràpida recuperació. Felicitar a tot l'EQUIP que malgrat la mala punteria i les increibles aturades del porter contrari, a les lesions i el cansament han quallat un fenomenal partit i han lluitat per la victòria fins al final .!!!!!!!!! GRAN EQUIP ¡¡¡¡¡¡¡¡¡