martes, 22 de febrero de 2011

EL PUNT DE VISTA DE... XAVIER SAUBI

CAN MASSUET EL FAR, F.S. 4 - 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

Com vas viure el partit?
Amb 2 cares molt diferents. Amb pessimisme els primers 10 minuts, I amb optimisme la resta. Tot i que la pilota no volia entrar,  era un “uiiiiii” continu. Al final patint com sempre, però amb la sensació d’haver tret quelcom positiu, tal i com havia anat tot.

Quines creus que han estat les claus?
 El mal inici, be mes que un mal inici l’encert d’ells en 3 xuts molt forts.

Quins aspectes destacaries del rival (en positiu)?
Tenen molt clar quin son els seus punts forts. Tenen un parell de jugadors que xutaven des de qualsevol lloc, i tots els xuts amb perill. L’altre punt fort el primer porter que va jugar d’ells. El que va jugar al final també va treure 2 pilotes molt bones, però el primer en va treure moltes.

I del teu equip?
La força per aixecar un 3-0 i un 4-1. La insistència davant les aturades del porter i els pals de la porteria. També vàrem tenir 2 contratemps amb les lesions de Murillo i Pakito a la segona part. Era mes fàcil dir avui no tenim el dia, però vàrem insistir fins al final. Fins i tot vàrem poder fer el gol de la victòria a l’última jugada.

Què podem esperar del teu equip en les properes jornades, decisives per la resolució d'aquest complicat campionat?
Es molt difícil de dir, estem donant la cara fins al final a tots els partits, i quasi tots s’acaben decidint per petits detalls. Depèn de si polim aquest detalls i no deixem escapar tants de punts.

Pots fe una valoració dels teus companys? 

Aquest any hem millorat com equip i no depenem tant de les individualitats. També s’ha millorat la mentalitat amb la que juguem fora de casa. Crec que les noves incorporacions hi han ajudat. Destacaria la mentalitat per superar les adversitats entre tots.

Creus que és just el nombre de descensos que hi haurà en les categories de nacional A i B pel reajustament de les categories?
 No se si es just o no, però crec que aquest any i l’any que ve hi haurà molts equips que patiran per mantenir la categoria, mes del normal. L’any que ve amb tots els que baixin de Nacional A serà una categoria mes dura.

Com creus que pot influir en el nostre futbol sala?
Això ja es veurà. Els equips que mes ho notaran seran els de Nacional A suposo amb els desplaçaments ja que hi haurà menys grups.. A Nacional B es notarà ara perquè baixaran mes equips,  però a la llarga no crec que canviï gaire.

No hay comentarios:

Publicar un comentario