jueves, 17 de febrero de 2011

EL PUNT DE VISTA DE... JUAN DIEGO MURILLO



EL PUNT DE VISTA DE.... JUAN DIEGO MURILLO CAPITÀ DE L’A.C.E. RIUDELLOTS

SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS  7--9   VALL DE TENES F.S.


Pots fer un breu resum del partit?  
Va ser un partit molt igualat, amb moltes alternatives pels dos equips i molt emocionant per la gent que va veure el partit des de la grada. Ells van tenir més possessió de pilota, nosaltres vam tenir minuts de molt bon joc on ens vam avançar al marcador i vam desaprofitar el poder trencar el partit en dos fases diferents d'aquest. Pot ser el nostre joc va ser una mica intermitent i ells que en tot moment van estar disputant el partit ens empaten en una jugada en la que jo tinc una errada greu en defensa y a conseqüència d'aquesta que ens fa molt de mal perdem el partit. Volia aprofitar per felicitar al equip que en tot moment va donar-ho tot i va estar a un bon nivell en línees generals, no oblidem que "la Vall" no es el mateix equip que va començar la lliga, s'ha reforçat molt be i serà un dels millors equips de la segona volta.

Com valores el resultat ?  
No puc valorar positivament la derrota, pot ser el resultat no va ser del tot just però hem de continuar treballant i pensar en que hem de millorar perquè no es repeteixin les errades comeses. Quan perds un partit així només tens ganes de que arribi el següent partit per revertir la situació i recuperar les bones sensacions.

Influeix molt l'aturada de la competició? Com heu treballat aquest impàs?
L'aturada ens ha influït poc, hem treballat amb normalitat, bé, però sempre es pot millorar.

Com plantegeu el següent partit després d'aquest resultat?
Visitem la pista del Can Massuet que l'any passat va fer una molt bona temporada y aquest any amb pràcticament el mateix equip no ha tingut un bon inici, serà un partit molt complicat en el que haurem de fer les coses molt be si volem treure un resultat positiu.

Per últim, com veus la salut del futbol sala català?
Penso que les modificacions del reglament en els últims anys han fet que el futbol sala hagi guanyat en emoció i espectacle, també crec que el fet de tenir un dels millors equips de la lliga nacional de futbol sala a Catalunya, com es el F. C. Barcelona li dona una empenta molt importat a aquest esport ja que es un club que te un ressò mediàtic molt importat a tot arreu. Tenim molt bones escoles de futbol base a tot arreu de Catalunya, només has de aturar-te a mirar un partit de "mainada", tenen detalls tàctics i conceptes que pot ser nosaltres hem adquirit en una edat molt avançada i tot això suma i enriqueix a aquest esport, que en el fons es un joc que cada vegada te més adeptes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario