16a JORNADA LLIGA

Pavelló de Riudellots, dissabte 12/02/2011, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas, D. Medina (1),  Marc (3), O. Plaza (1), Murillo, Pakito (2) i Saubi.
Vall de Tenes: Codina, Feria (1), Morales, Gómez, Bonillo, Barragán, Marco (1), Abraham (1), Galvez (3), Arjona, Aroca (3) i Marquez

GOLS 1a Part: 1-0 (7’) Pakito, 2-0 (8’) Dani, 2-1 (16’) Aroca, 3-1 (18’) Marc, 4-1 (19’) Marc, 4-2 (22’) Aroca ... Descans.
GOLS 2a Part: 4-3 (23’) Galvez, 4-4 (24’) Aroca, 4-5 (29’) Abraham, 5-5 (31’) Marc, 6-5 (33’) O.Plaza, 6-6 (35’) Feria, 7-6 (36’) Pakito, 7-7 (38’) Galvez, 7-8 (40’) Galvez, 7-9 (40’) Marco,...Final

Àrbitres: Albert Abilla i Ricard Sargatal....Molt malament
Targetes: Grogues per O. Plaza, Murillo, Pakito i Uri pel Riudellots y grogues per Gómez i Aroca y doble groga per Abraham i Marquez pel Vall de Tenes

Al Serveis Panella-ACE Riudellots se li escapa el partit en els dos últims minuts contra un rival que lluita per l'ascens a Nacional A. En un gran partit dels dos equips on hi va haver de tot: gols, doblepenaltis, expulsions, jugades polèmiques,... el Vall de Tenes s’emporta el partit gràcies al seu poder físic i la seva profunditat de banqueta

Comença el partit amb un Vall de Tenes que surt en tromba i que ràpidament posa en dificultats la porteria local creant diverses ocasions, entre elles una al  pal i un tir al travesser. Poc a poc el Riudellots va entrant en el partit i després d'un tir al pal de la porteria visitant, Pakito en jugada de córner marca el 1-0 al minut 7. Al minut següent després d’un gran xut de Murillo que el rebutja el porter visitant, Dani fa el 2-0. El Vall De Tenes queda una mica tocat i el local aprofita per crear ocasions i en una d'elles Pakito estavella la pilota al travesser del visitant. En el minut 16 una pilota mal treta de banda, permet que el visitant s’apropi en el marcador, 2-1. Però ràpidament una bona jugada entre Murillo i Marc permet que aquest marqui el 3-1. Dins de l'últim minut una pilota al segon pal de Pakito és rematada per Marc fent el 4-1. Però a pocs segons del final de la primera part, una pilota perduda en defensa, serveix perquè la Vall aconsegueixi el 4-2 amb el qual s'arriba al descans

A la represa, novament el visitant surt en tromba i després de dues ocasions clares, al minut 23 marca el 4-3 i sense temps per reaccionar en la jugada següent empata el partit 4-4. El Riudellots passa per minuts de desconcert i en el minut 29  el Vall de Tenes s'avança, 4-5. El local treu forces de flaquesa i en el minut 31 Marc empata el partit i en el 33 és O. Plaça qui posa el 6-5 al marcador. Amb el partit trencat i amb ocasions per ambdós equips al minut 35 el Vall de Tenes torna a empatar 6-6. Amb un Riudellots molt cansat, al minut 36 Pakito de doblepenalti torna a avançar al local 7-6. El Riudellots disposa de dues claríssimes ocasions per anar-se'n al marcador però la sort no acompanya  i en minut 38 el visitant aprofita el segon doblepenalti de que disposa, conseqüència de una nova pèrdua de pilota, per tornar a empatar 7-7. A falta de 35 segons una pèrdua de pilota per part local, es aprofitada pel visitant en  una bona contra per fer el 7-8. Amb el Riudellots jugant amb porter-jugador a la cerca de l'empat a falta de dos segons el Vall de Tenes tanca el marcador amb el 7-9 final.

Felicitar al Vall de Tenes per la victòria final.

I animar l'equip que ha lluitat i s’ha deixat la pell fins l'últim alè. Hem de continuar lluitant amb esforç, humilitat i en   equip .¡¡¡¡¡¡ GRAN EQUIP !!!!!!