RAPID SANTA COLOMA 7 - 0 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

Pavelló La Bastida, Santa Coloma de Gramanet, Diumenge 27/03/2011, 11:45 hores.

Ràpid S. Coloma: Moreno, Macarro, Lozano (1), Garcia (1), Carnota, Lopez, Araujo, Pelaez (3), Albert, Galvez, Serrano (2) i Fernández.

ACE Riudellots: Nieto, Uri , D. Medina , Marc, O. Plaza, Alberto, Pakito, Buga i Saubi

GOLS 1a Part: 1-0 (3’) Pelaez , 2-0 (8’) Serrano, ... Descans.
GOLS 2a Part: 3-0 (29’) Lozano, 4-0 (35’) Pelaez , 5-0 (36’) Garcia, 6-0 (37’) Serrano, 7-0 Lozano (39’) , ...Final

Àrbitres: Carlos Chavero i  Marco A Gallardo...Regular.
Targetes: Groga per D. Medina pel Riudellots.

El Serveis Panella-ACE Riudellots, vist com s'ha desenvolupat el partit, rep massa càstig davant del Ràpid que és un seriós candidat per al títol. Ja que ha plantat cara durant bona part del partit i només la major efectivitat local juntament amb la seva major banqueta ha fet possible aquesta golejada

El Serveis Panella-ACE Riudellots amb diverses baixes (Murillo, Pep, Ismael, Serrano), amb algun jugador tocat (Alberto, Uri) i un juvenil (Buga) en la convocatòria, es presentava a La Bastida a donar guerra. El local ha sortit a no donar opcions i des del primer moment amb un joc ràpid s’ha fet l’amo del partit creant alguna ocasió de gol i enviant una pilota al travesser. En un xut que marxava fora, la pilota rebota en un jugador local i entra en la porteria visitant, 1-0. El guió del partit segueix en la mateixa línia, i en el minut 8 el Ràpid incrementa el seu compte amb un xut que se li escapa a Nieto per sota i es cola suaument. Però a partir del minut 10 el Riudellots desperta i va creant ocasions i apoderant-se de la pilota, però la creu d'aquest any del Riudellots és la definició cara a porteria, Pakito estavella la pilota al pal i amb diverses ocasions errades s'arriba al final de la primera part amb 2-0, però donant bones sensacions.

A la segona part el Riudellots segueix intentant i generant ocasions però el Ràpid amb una bona defensa i un excel·lent porter impedeix que el visitant s'apropi al marcador i no només això, sinó que al minut 29 a la primera ocasió clara, marca el 3-0. El partit segueix igual amb un Ràpid sabent en tot moment el que fer i un Riudellots donant la cara i intentant reduir distàncies però patint a la part física. En el minut 35 una pilota perduda en defensa serveix perquè el Ràpid posi el 4-0 al marcador. El Riudellots se la juga amb porter-jugador i el marcador es dispara fins arribar al 7-0 final.

Felicitar el Ràpid per la seva merescuda victòria
I Felicitar tot l'equip que durant més de 30 minuts ha plantat cara i ha jugat de tu a tu. Només en la part final el Ràpid ha pogut marcar la diferència.

Destacar el debut de Buga del Juvenil que ha disputat els seus primers minuts en Nacinal B.

Ànim Equip queda molt per fer i molt pel que lluitar .¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ GRAN EQUIP !!!!!!!!!!