BOSCO ROCAFORT F. S. 9 - 3 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

19a JORNADA LLIGA

Pavelló del Raval,Barcelona dissabte 12/03/2011, 18:15 hores.

Bosco Rocafort: Romero, Carmona, Martin, Diaz (1), Jesús (5), Serra (1), Hunne, Busto (1), Pastor(1), Sagrera, Vilanova i Fernández.

ACE Riudellots: Nieto, Uri , D. Medina (1), Marc, O. Plaza, Murillo (1), Pakito (1) i Pep.

GOLS 1a Part: 1-0 (3’) Diaz , 2-0 (13’) Jesús , 2-1 (19’) Murillo, 2-2 (20’) Pakito, ... Descans.
GOLS 2a Part: 3-2 (25’) Jesús , 4-2 (26’) Jesús , 5-2 (26’) Serra, 6-2 (27’) Jesús ,7-2 Pastor (32’) , 8-2 (33’) Busto, 8-3 (34’) D.Medina , 9-3  (36’) Jesús   ...Final

Àrbitres: Electo Penalva i  Rafael Garcia....Molt Bé.
Targetes: Grogues per Pastor pel Bosco y grogues per Murillo, Uri, Pakito i O. Plaza pel Riudellots.

El Serveis Panella-ACE Riudellots cau golejat al Raval en una segona meitat on a partir del tercer gol l'equip va desaparèixer per complet del partit i va ser una presa fàcil per a un Bosco que va jugar a plaer. El Serveis Panella-ACE Riudellots visitava el Bosco amb algunes baixes (Alberto, Saubi, Toni) i amb Murillo, Uri i O Plaza encara no recuperats totalment.

A la primera meitat l'equip va plantar cara i això que en el minut 3 en una contra, el local s'avançava en el marcador. Amb els dos equips creant ocasions no va ser fins al minut 13 que en una jugada de falta els locals agafen l'esquena de la defensa del Riudellots i arriba el 2-0.
El visitant assetja la porteria local i O. Plaza estavella la pilota al pal. En el minut 19 una bona combinació entre Murillo i Marc, acaba en el 2-1 obra de Murillo. I dins de l'últim minut en una altra bona triangulació, Marc cedeix a Pakito perquè aquest posi l'empat 2-2 amb el qual s'arriba al descans.

A la segona meitat el Bosco pressiona i al Riudellots li costa sortir, tot i així en el minut 24 disposa d'una clara ocasió de gol, però en la jugada següent el local s'avança novament al marcador, 3-2. El gol deixa molt tocat el visitant i en dos minuts de desconcert total li cauen tres gols més que deixen el marcador en 6-2. El Riudellots intenta escurçar distàncies però Pakito, per dues vegades, es troba amb el pal i el travesser de la porteria local. Amb el Riudellots amb la quota de faltes, dos doblepenaltis llançats pel local, posen el marcador en 8-2. A manca de cinc minuts el visitant juga amb porter-jugador i D. Medina marca el 8-3, però abans del xiulet final el local marca a porta buida el 9-3.

Victòria merescuda del Bosco Rocafort que ha estat molt superior sobretot en la segona meitat en la que el Riudellots no va encerta ni una.

Endevant nois cal sobreposar-nos i aixecar el cap, sabem que podem i que ho farem... resten encara 11 partits i s'ha d'anar a per totes ... Ànims Equip!!