martes, 22 de marzo de 2011

EL PUNT DE VISTA DE .... CARLOS SERRANO



SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS  6 -- 5  FUND. PRIV. MATARO F.S.



1. Pots fer el resum del partit?
El partit ha sigut molt disputat, amb molta intensitat i amb un Mataró molt ficat de bon començament i sapiguent el que havia de fer en tot moment. Nosaltres hem portat el pes del partit i ells sortien ràpid a la contra generant molts problemes a la nostra defensa. El partit ha estat molt igualat fins el darrer minut.

2. Quines són les claus del resultat?
 La clau han estat les expulsions en els últims minuts, una per part nostre i dues per part del Mataró.

3. Com has vist el teu equip, en línies generals?
 La veritat que no hem estat gaire inspirats, ni en el joc ni tampoc de cara a porteria, ells defensaven molt tancats i sortien molt bé a la contra, al final hem tingut mes sort i hem guanyat tres punts molt importants.

4. Algun jugador a destacar?
La veritat que no vam estar gaire inspirats, hem quedaria amb el conjunt i l'esforç que es va fer per guanyar un partit que es va posar molt complicat.

5. Quines són les sensacions sobre el  equip en aquest tram de la temporada?
Crec que portem tres o quatre partits que no juguem al nostre millor nivell, per diversos motius, lesions de jugadors importants i les noves incorporacions, que encara no estan al cent per cent. Però a partir d'aquesta setmana ens hem de posar les piles i competir al màxim de les nostres possibilitats.

6. En quants punts veus la salvació?
Crec que s'hauran de fer 40 o 43 punts.

7. T’ha sorprès algun equip a data de avui?
Negativament el Manlleu i positivament el Pineda.

8. Que ens pots dir del proper rival?
El Ràpid, un equip que altra vegada està en ratxa, a un punt del líder i que a casa és un equip molt fort. Només ha perdut sis punts a casa seva, tres empats, esperem fer un bon partit i donar la sorpresa, seria per a nosaltres una injecció de moral per afrontar el que queda de competició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario