domingo, 25 de septiembre de 2011

A.C.E. RIUDELLOTS 7 -- 4 BLANESPORT83

Pavelló de  Riudellots.  Dissabte 24/09/2011 18:00 Hores
Pretemporada 2011-12

Riudellots: Robert, Uri (1), Jose (1), Ahmed (1), Marc, Portillo, Alberto, Pakito (3), O. Plaza (1) y Fran

Gols 1a Part: 0-1 mº 11 Blanesport, 1-1 mº 13 Pakito, 2-1 mº 14 Ahmed, 3-1 mº 15 Pakito, 3-2 mº 18 Blanesport …Descans
Gols 2ª Part: 4-2 mº 28 Uri, 5-2 mº 30 O.Plaza, 6-2 mº 32 Jose, 6-3 mº 34 Blanesport, 6-4 mº 35 Blanesport, 7-4 mº 39 Pakito…Final

Partit de presentació del ACE Riudellots davant la seva afició, que va servir per presentar les novetats per aquesta temporada.

La principal novetat la tenim a la banqueta ja que aquesta temporada l'equip serà dirigit per ANDREU FILGUEIRAS entrenador amb experiència tant en 3a divisió Nacional com a 2a divisió Nacional, ha dirigit, entre altres, al Palau solità Plegamans (3a Divisió), Empuriabrava (2a Divisió B) i el Garriga Bigues (3a Divisió).

També van ser presentades les noves incorporacions de joves jugadors, FRAN PÉREZ, IVAN PORTILLO i AHMED EL ALLAI, procedents del Can Ricard de Salt que la temporada passada va militar en 1a territorial. A més de ROBERT MATAMALA jugador del club que retorna al Sènior A i del Juvenil JOSE CARMONA.

Al costat d'aquests nous jugadors formaran la plantilla, JUANDIEGO MURILLO, OSCAR PLAÇA, FRANCISCO HERVÁS (Pakito), MARC PUJOL, ALBERTO GARCIA I ORIOL ROQUETA, jugadors que continuen en el nostre equip i que sens dubte seran el nucli aglutinador de les noves incorporacions, per consolidar un equip lluitador i competitiu que permeti afrontar amb èxit la temporada que comença el pròxim cap de setmana.

Del partit hem de destacar que va servir per al retrobament de l'equip amb l'entusiasta afició de Riudellots, que va tornar a gaudir del bon joc de l'equip que, davant d'un Blanesport que va plantar cara de principi a fi, va començar a dibuixar el que serà l'esquema de joc que el nou míster està preparant per a la imminent temporada.
Destacar el bon joc de tot l'equip i especialment de Pakito que amb tres gols i tres passades de gol va empènyer l'equip a un clar triomf i a posar un brillant colofó ​​a la festa del futbol sala a Riudellots.

ENDAVANT NOIS QUE ESTEM BÉ...
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡GRANDE EQUIPO!!!!!!!!!!!!!!



La presentació del equip és noticia a CATSALA 

La presentació del equip és noticia al PUNT DIARI

No hay comentarios:

Publicar un comentario