ENTREVISTA A OSCAR PLAZA

OSCAR PLAZA ENTREVISTAT A CATSALA.COM

Entrevistem Oscar Plaza, que afronta la seva segona temporada amb l’ACE Riudellots i que en la primera jornada van vèncer a la Montsant a domicili.

Com s’ha desenvolupat el partit? Resultat just?
Hem jugat un partir molt seriós, amb moltíssima intensitat i les idees molt clares del que havíem de fer en cada moment. Una primera part molt igualada amb ocasions per els dos equips, i una segona part amb la Montsant jugant de 5 des del minut 10. Així que vam haver de fer un esforç defensiu molt gran per acabar sumant els tres punts. Crec que el resultat és just, ja que varem controlar bastant bé el partit tret dels primers minuts d’atac de 5 de la Montsant a la 2a part, que ens van arribar a empatar a 3. A partir d’aquí vam corregir la defensa i vam aconseguir marcar 2 gols mes amb el resultat final de 3-5.

Com has vist l’equip? I el rival?
L’equip està molt endollat, el club ha fet un esforç molt gran per portar un entrenador de nivell i estem treballant de valent des del 20 d’agost per poder competir millor del que hem competit en temporades anteriors. I la motivació és màxima. M’agradaria felicitar per el seu magnífic debut a la categoria el porter Fran, que va jugar un gran partit i els jugadors: Jose , Ivan i James.
La Montsant, amb el que tenia i els jugadors que han arribat de la Unión és encara més, un equip amb moltíssima experiència amb molta qualitat i de ben segur que competirà a la part alta de la classificació. Una pista complicadíssima amb afició, de la qual s’escaparan pocs punts.

Com veus el nivell de la competició?
Molt competitiva , ja ho era l’any passat i amb la reestructuració que hem patit, encara mes! Crec que sobre el paper hi ha un equip per sobre de la resta, Montcada, després els descendits de 2ªB (Sabadell, Ripollet...) i la resta. Tot i que això acaba de començar i és molt aviat per treure conclusions

Quina importància té guanyar a la primera jornada a una pista tan difícil com la de Montsant?
Importància a nivell classificatori cap, en la part anímica moltíssima, no per el resultat però si per la manera en que varem, competir! Ha arribat un nou entrenador tots a començar de 0 i el grup esta convençut i preparat per competir, però conscients que hem de treballar molt per poder arribar al mes de maig el més amunt possible i no haver de patir tant com l’any passat per assolir l’objectiu.

Com t’estàs veient dins la pista? Quines sensacions estàs tenint?
Bé, crec que poc a poc l’equip va agafant forma, que cada vegada esta més a prop de l’estil que busca l’Andreu i que som mes competitius que la temporada anterior!