viernes, 25 de noviembre de 2011

ENTREVISTA A... ALBERTO GARCIA


ENTREVISTA A ALBERTO GARCIA
 
Reproduïm l'entrevista que la revista digital catsala.cat va fer a l'Albert García, jugador del sènior A, després del partit guanyat a Mataró, on l'Albert va aconseguir un magnífic hat-trick.








Entrevistem Alberto García, jugador de Riudellots que aquesta jornada va vèncer a l’Aliança Mataró per 5-7 en un duel de la part baixa de la taula. Riudellots segueix ocupant posicions de descens per goal-average.

Com s'ha desenvolupat el partit davant Mataró? Resultat just?
Des del principi de la setmana hem preparat aquest partit molt bé, amb entrenaments molt intensos i mentalitzats de la importància del partit. I tot aquest treball va donar els seus fruits el diumenge, on vam fer un gran partit davant d'un rival directe, que tampoc ens volia posar les coses fàcils, ja que des de l'inici del partit van venir a pressionar per tal de provocar pèrdues de pilota ràpides per la nostra part. Però vam saber mantenir el cap fred i sortir bé de pressió. Tot i així, Mataró també estava dins del partit, i ens van fer bastant mal a la primera meitat amb el joc amb pivot. En el descans vam parlar per corregir la defensa en aquest sentit i a partir d’aquí ja els hi costava més fer mal amb el pivot. En general podem dir que va ser un resultat just, ja que vam plantejar un partit molt seriós amb una defensa intensa i amb una bona elaboració en atac.

Com has vist l'equip? I a Mataró?
L'equip ha estat correcte, de fet ho hem estat en diversos partits malgrat les derrotes, però necessitàvem una victòria com aquesta per canviar la dinàmica negativa i sortir cap endavant. Respecte a aquest partit podem dir que l'equip ha millorat en la finalització, ja que portàvem una mala ratxa de cara a la porteria i aquests 7 gols ens vindran bé de cara el futur. És important que no ens obsessionem amb la classificació, i anar partit a partit com si fossin finals cadascun d'ells, així arribaran els resultats.
En quant al Mataró, puc dir que és un equip jove , ben treballat ja que juguen amb bon criteri i per això la primera part ens van causar molts problemes.

Com veus el nivell de la competició?
El nivell de la competició ha donat un salt de qualitat respecte a la temporada passada, provocada per la nova reestructuració, i en la qual qualsevol equip pot donar complicacions. Crec que Montcada esta per sobre de la resta, ja que compta amb jugadors de gran qualitat que han competit a categories superiors i van a un ritme superior als demès.

Quina importància té una victòria fora de casa?
Sempre és important puntuar com a visitants, però en el nostre cas, hem de fer-nos mes forts a casa, ja que tots els punts aconseguits han estat fora, la qual cosa vol dir que en pistes mes grans estem obtenint millors resultats. Així que haurem de treballar per començar a puntuar a casa, de totes maneres si que és cert que com a norma general, puntuar a una altre pista és molt important ja que et permet anar com a mínim, anar tranquil a la classificació.

Com estàs veient l’equip? I les teves sensacions a la pista?
L'equip va de menys a més, estem treballant amb nou projecte, un nou entrenador que ens exigeix el màxim de cadascun i una nova forma de jugar pel Riudellots. Crec que portem una bona metodologia de treball i que a poc a poc els resultats donaran el seu fruit.
En quant a les meves sensacions, em sento bé, estic físicament en un bon moment i això em permet aportar més al grup, donar una circulació més ràpida de pilota i arribar als últims metres amb mes energia. Espero mantenir aquesta regularitat durant tot l'any, tot depèn d'una bona condició física.

No hay comentarios:

Publicar un comentario