jueves, 12 de enero de 2012

ENTREVISTA A.. JUAN DIEGO MURILLO


Entrevistem Juan Diego Murillo, jugador de l’ACE Riudellots que aquesta setmana va perdre contra Pineda, el segon classificat, i segueix immers a la part baixa de la taula.
Tot i començar perdent 6-0, heu seguit lluitant fins al final...
Sí, amb el 6-0 confiàvem en que tard o d'hora les ocasions entrarien. Penso que la mentalitat del equip ha millorat respecte a temporades anteriors, sense fer un bon partit si haguéssim tingut una mica d'encert de cara a porta podríem haver guanyat els tres punts.

Sembla que us està costant sortir del pou...
Portem vàries setmanes amb baixes de jugadors importants, aquest aspecte ens ha condicionat molt als partits i als entrenaments degut a que som un equip amb una plantilla curta. Volia destacar el treball dels més joves aquestes setmanes de baixes: Oriol, Ahmed, Jose (juvenil que forma part del primer equip) i Buga (juvenil que forma part del sub-23) i de la sort de comptar amb un equip filial que té jugadors joves de molt talent que amb paciència i minuts a la categoria ben aviat seran jugadors indispensables pel primer equip.

Què ha de millorar l’equip de cara als propers partits?
Estem entrenant bé, i els resultats no es reflecteixen amb el joc que despleguem. Amb el treball que estem fent segur que arribaran. La recuperació dels jugadors que no hem pogut comptar les darreres setmanes ens farà millorar, tot i que els jugadors més joves estan agafant cada vegada més protagonisme i per això han estat menys traumàtiques les baixes.

Tot i no haver acabat encara la primera volta, el partit contra Bosco és vital per sortir de baix ja que és un rival directe. Com afronteu el partit?
Serà un partit molt difícil, Bosco és un bon equip amb jugadors amb bon nivell tècnic que mai donen el partit per perdut ni guanyat. Haurem de fer un partit molt complet i que tots aportin el 100% des del seu rol. Aquest és un dels partits que sabem que comptarem amb el recolzament de la nostra "Bombonera".

Reproducció de la entrevista realitzada pel blog CatSala.
Veure entrevista original

No hay comentarios:

Publicar un comentario