RUBI F.S. 6 -- 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E.RIUDELLOTS

Pavelló municipal de Rubí   dissabte 30/04/2011  18:50 Hores

Rubí: Muela, Resina, Romero (1), Rosas (3), Fernández, Mullort (2), Álvarez y Gil.
A.C.E. Riudellots: Nieto, D. Medina (1), Uri, O. Plaza (1), Ismael, Marc, Alberto (1), Pakito (1), Murillo, Pep y Saubi.

Gols 1ª Part: 1-0 (2’) Rosas, 2-0 (6’) Mullort, 2-1 (16’) Pakito, 3-1 (18’) Rosas, 4-1 (19’) Romero. Descans.
Gols 2ª Part: 4-2 (25’) O.Plaza, 5-2 (29’) Mullort, 5-3 (31’) Alberto, 6-3 (38’) Rosas, 6-4 (38’) D.Medina. Final.

Arbitres: Javier Fernández y Carlos González......sense qualificar

Targetes. Grogues per Mullort y doble grogues per Gil y Resina del Rubí y grogues per O. Plaza, D. Medina, Ismael y Pakito. doble groga per Murillo y Uri i vermella directe per  Pakito del Riudellots.

El Seveis Panella-ACE Riudellots perd contra un Rubí molt seriós i que va saber jugar les seves cartes contra un equip que va donar massa facilitats tant en defensa com en atac, arribant a desaprofitar fins a tres doblespenaltis i un penal.
El partit va començar amb un Rubí amb la defensa al seu camp deixant la possessió de pilota al visitant i esperant l'error per sortir al contraatac i així en el minut 2 en una ràpida contra marquen el 1-0. El Riudellots segueix amb el pilota però sense aprofundir i sense trobar forats en la defensa local i novament al minut 6 una altra contra local fa el 2-0. El partit segueix amb el mateix guió i només algunes decisions arbitrals contra els dos equips animaven el partit. En el minut 16 un doblepenalti transformat per Pakito posa el 2-1 al marcador. En el minut 18 en un refús de punys, Nieto rep falta de l'atacant, però davant la sorpresa de tots els arbitres decideixen xiular falta en contra a la vora de l'àrea, com s'estava en bonus de faltes, és sense barrera i arriba un altre gol local 3-1. En la següent jugada una pilota robat per part local i golàs del Rubí, 4-1. Els àrbitres xiulen un doblepenalti a favor del Riudellots en una falta que només veuen ells (la llei de la compensació) però aquesta vegada Pakito no transforma i s'arriba al descans amb 4-1.
A la represa el Riudellots surt movent la pilota amb més rapidesa i comença a crear perill. En bona jugada Alberto per dues vegades posa a prova el porter local. En el minut 24 penal a favor del Riudellots que atura el porter local, però al següent minut en una bona jugada O. Plaza retalla diferències al marcador. Un minut després un xut d'Alberto s'estavella al pal de la porteria local. Amb un Riudellots més entonat arriba la segona groga per Uri, (encara no se sap perquè la van treure) i el Rubí aprofita la superioritat per posar el 5-2 en el lluminós. El Riudellots torna a escurçar distàncies per mediació d'Alberto 5-3. A falta de cinc minuts expulsió d'un jugador local per doble groga i el Riudellots que no aprofita la superioritat per escurçar distàncies, fins i tot disposa d'un doblepenalti que no transforma. En el minut 38 amb el Riudellots jugant amb porter-jugador una pilota robada pel Rubí, que des del seu propi camp marca a porteria buida el 6-4. Només treure de centre i jugant de cinc D. Medina posa el 6-4 al marcador. Un nou doblepenalti fallat pel Riudellots i una bona defensa local fa que s'arribi al final amb victòria local.
Felicitar el Rubí per la seva merescuda victòria i dir que és difícil entendre la situació que tenen a la taula veient el partit que han jugat avui.
Menció a part als col·legiats que han perjudicar als dos equips i que no poden anar amb aquesta prepotència i voler ser els protagonistes del partit i voler quedar per sobre de tots. La dictadura ja ha passat.
Ànim Equip ningú va dir que això seria fàcil per tant a seguir lluitant i segur que arriben partits millors. Endavant ACER a aixecar-se i lluitar, que si no s'aconsegueix l'objectiu que no sigui per no deixar-nos la pell al camp.