martes, 11 de enero de 2011

EL PUNT DE VISTA DE... JUAN DIEGO MURILLO

MONTCADA F.S.  5 - 4  SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS

EL PUNT DE VISTA DE JUAN DIEGO MURILLO, CAPITÀ DEL SERVEIS PANELLA- ACE RIUDELLOTS

Pots fer un breu resum del partit (desenvolupament, incidències, lesions, marcador...)
Sabíem que era el primer tren que podíem agafar per estar al grup de davant i la importància que tenia aquest partit, l’afrontàvem amb moltes ganes i convençuts de les nostres possibilitats. Ens va costar entrar en el partit, ells van sortir molt endollats i nosaltres vam sortir una mica a veurel’s venir i amb algunes imprecisions, al minut 2 rebien el primer gol en una jugada de còrner. Després d'aquest gol vam reaccionar bé i vam començar a desplegar el nostre joc i a tenir més possessió de pilota, no vam trigar en tenir ocasions, Paquito estavellava una pilota al pal i una altre al travesser, ells també tenien ocasions, el partit estava molt obert, en una combinació de parets amb en Marc ens plantem a l’àrea i faig l'empat a 1, era el min 19. Amb aquest resultat arribarem al descans amb bones sensacions.
A la segona part sortirem amb una mentalitat més descarada i es va notar en el joc, sortíem bé si ens venien a pressionar a dalt. Min 24 Paquito transformava una falta directe a la frontal de l’àrea, era el 1-2, just després vam tenir el 1-3 en una jugada que no vam finalitzar i en el mateix contraatac ens van empatar 2-2. El partit estava molt obert. En una bona pressió entre en Toni y jo, en un moment que el partit era d'anada i tornada recuperem la pilota al seu camp, xuto, la pilota toca en un defensa i acaba entrant a porta 2-3. Ells juguen de 5 i de seguida ens empaten 3-3, era el min 35. Paquito després de marxar del seu marcador en una bona jugada en banda esquerra xuta a porta, el porter només pot refusar la pilota que em queda morta per a prop i, fent de "roba gallines", faig el  3-4. Ells tornen a atacar de 5 i ens tornen a empatar el partit 4-4. Quedava poc més d'un minut i l'empat ens sabia a molt poca cosa després del bon partit que estàvem fent, vam buscar el gol de la victòria i en una pèrdua de pilota ens vam trobar amb el 4-5 en contra. A falta de 5 segons va xutar 3 cops a porta però el seu porter acabava aturant l’últim xut.

Primer partit de l'any, quines han estat les sensacions que et deixa?
Tinc molt bones sensacions, l'inici de temporada va ser molt complicat per les diverses baixes per lesions que vam tenir. Gràcies a la unió del grup i la implicació de tots vam passar el primer tram de lliga amb nota, fent el millor inici de resultats des de que estem a Nacional B. Des de que hem recuperat efectius hem millorat molt en la velocitat del joc i en la circulació de la pilota, també hem fet un pas endavant en la actitud i la manera d'afrontar els partits fora de casa, cosa que no havíem aconseguit en els últims 2 anys  i penso que encara tenim molt marge de millora. Tot just fa 3 partits que hem recuperat tots els jugadors que teníem lesionats, encara no tenen el ritme de competició òptim, estic segur que el millor Riudellots esta encara per arribar.

Esperàveu aquest resultat després de l'aturada pel Nadal?
Érem conscients de que el Montcada era un rival molt complicat però la nostra filosofia es anar a guanyar els tres punts a tots els camps.

Com us ha afectat el descans?
Suposo que cada jugador es un cas diferent, a mi personalment el descans m'ha vingut molt bé perquè quasi m'he recuperat del tot d'una fissura que arrossego en un dit del peu. A l'equip crec que no li ha vingut del tot bé aquest descans, veníem de guanyar dos partits seguits i portàvem una dinàmica bona en competició, encara que penso que vam fer un molt bon partit que es va decantar pel rival per petits detalls.

Que destacaries del rival?
El Montcada es un equip molt treballat tàcticament, amb jugadors de molt nivell tècnic que en un moment donat poden marcar la diferencia aprofitant qualsevol errada que tinguis.

I del teu equip ? (en positiu)
La meva confiança en aquest grup es total i crec que parlo en nom de tots quan ho dic, hi ha molt bon rotllo amb tothom: míster, jugadors, delegat, directiva... tinc la sort d'estar al costat dels millors jugadors de la província de Girona sense cap mena de dubte. L'equip esta il·lusionat amb aquest projecte i no només competim, també gaudim jugant i això es el més important perquè les coses surtin bé. També volia aprofitar per felicitar a l'Oriol Roqueta, el "nen", que no ho ha tingut gens fàcil i a dia d'avui crec que esta creixent molt com a jugador, es un més i en un futur de ven segur que serà un jugador indispensable del primer equip del Riudellots.

Dels resultats de la jornada, has trobat amb alguna sorpresa?
La veritat es que no, el grup 1 de Nacional B es molt igualat i qualsevol equip et pot plantar cara.

Com es planteja el proper partit?
Ufff!! es un partidàs, el derbi gironí a casa... i una oportunitat de ficar-nos al grup de dalt. Penso que els dos equips arribem en un bon moment a aquest partit, ells han guanyat al líder aquesta setmana i nosaltres arribem amb molt bones sensacions i moltes ganes. Penso que el factor pista serà determinant, ja que nosaltres som un equip molt agressiu a casa i a les grans ocasions l'afició no ha fallat mai.