martes, 25 de enero de 2011

EL PUNT DE VISTA DE... OSCAR PLAZA

U. E. MANLLEU  6 - 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E.RIUDELLOTS

Quines creus que van ser les claus d'aquest partit? Com valores el resultat final? 
La clau està a l’inici de la 2a part que amb el 3-3 tenim un 2 contra 1 on la pilota acaba al travesser i del possible 3-4 passem al 4-3 i 1 minut després 5-3. A partir d’aquí un altre partit, acabem jugant de 5 fem el 5-4 i a falta d’un segon encaixem el 6-4 . Crec que el més just hauria estat un empat .

Com ha viscut la plantilla aquest resultat  i com creus que afectarà al proper partit?
Amb certa decepció perquè les últimes jornades anàvem amb una dinàmica ascendent i creiem que podíem treure alguna cosa de Manlleu però amb molta moral perquè ara tenim dos partits seguits a casa (Pineda i Vall de Tenes) i treballarem molt per poder-los guanyar i instal·lar-nos definitivament en la zona fora de perill.

Quins aspectes pots destacar del teu equip en aquesta darrera jornada? i del rival?
De l’equip res que dir , l’actitud sempre és bona , potser vàrem tenir masses problemes per adaptar-nos a la pista que patinava molt i del rival, un gran equip, que ja ha recuperat la gent lesionada i que donarà molta guerra ja que apart de ser un equip molt fort, amb una intensitat fantàstica i amb algun jugador de moltíssima qualitat tenen molt clar al que juguen .

Quin penses que és a hores d'ara l'equip revelació del grup?
No crec que hi hagi cap revelació , la classificació està molt apretada i així estarà fins al final.

Com veus la lluita per l'ascens en aquest grup de Nacional B?
La veritat és que hi han 2 equips que m’agraden especialment com son Ràpid i Arenys, però Montcada i Vall de Tenes s’han reforçat molt bé, i després equips com Pineda, Lloret, Manlleu, Riudellots… que si no es despisten poden estar fins al final, al haver-hi tants equips implicats fa que cada jornada hi hagin com a mínim 2 enfrontaments directes, ens espera una 2a volta molt entretinguda.

Com prepareu el proper partit? Quines creus que són les claus per vèncer el proper rival?
És un partit especial , la majoria de jugadors som amics, hem jugat junts i tindrà caràcter de Derbi, com el Riudellots –Lloret de fa 2 setmanes. Nosaltres el preparem com un partit més però sabem de la importància que té de cares al futur de la 2a volta . Les claus? Jugar com sabem i que l’afició torni a empentar-nos com ho està fent les últimes jornades . És un pavelló molt petit i el sector “cantera” apreta molt i això no només incomoda al rival i àrbitres sinó que ens manté els 40 minuts dins del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario