lunes, 3 de enero de 2011

ENTREVISTA A CARLOS SERRANO

ENTREVISTA A CARLOS SERRANO ENTRENADOR DE L’EQUIP SENIOR A.
Carlos, ara que arribem al primer terç del campionat,  ens agradaria que responguessis a aquestes preguntes:
 1.      El teu equip està complint les expectatives inicials? 
Crec que sí, l'equip està creixent i els jugadors molt implicats, fins i tot podríem tenir algun punt mes, però crec que estem en el bon camí. 

2. Quina puntuació de 1 a 10 donaries a l’equip?
Jo als meus jugadors sempre els hi donaria un 10, perquè crec que sempre donen el millor, o sempre ho intenten donar. el que passa que no sempre les coses van   com nosaltres volem.

3.  Que ha sigut el millor fins ara ? 
El millor per mi ha sigut el canvi de l'equip respecte l'any passat i també el canvi molt positiu d'alguns jugadors importats. També les noves incorporacions han donat  un aire positiu a l'equip i la integració ha sigut molt bona. Tot això es deu a una total implicació dels jugadors i el bon ambient que hi ha actualment al vestidor. Espero que això  segueixi fins a final de temporada i puguem assolir els nostres objectius.  

4. Que ha sigut el pitjor?
Crec que el pitjor ha estat configurar l'equip a la pretemporada, per les baixes de alguns jugadors a ultima hora i sobretot una vegada fet l'equip, vam tenir lesions de jugadors molt importants per nosaltres i  que van fer començar el campionat amb alguns dubtes. 

5. Com definiries el joc del equip fins ara? 
Crec que molt intens, defensa forta, som uns dels equips de la lliga que encaixa menys gols, irregulars en atac, moltes ocasions de gol i  pocs gols a favor. En atac estàtic ens falta agafar un ritme mes alt, però crec que quan l'equip està dintre del partit som un equip fort, sobretot a casa, i molt difícil de superar. També crec que ens falta millorar el nivell competitiu fora de Riudellots, tot i que aquest any crec que poc a poc ho estem aconseguint.

6. Con definiries el nivell dels altres equips amb que heu jugat?
Penso que aquest grup és un dels més competitius dels últims anys, hi hauran bufetades, tant per la part alta com per evitar el descens.

7. Com definiries cada un del teus jugadors? (en un màxim de tres paraules) 
Es difícil definir els jugadors, i més a mi que m'agrada valorar molt més el conjunt. En aquest punt voldria dir que en aquest moment per mi, el conjunt és fantàstic. Individualment  la cosa podria quedar així:
NIETO: Fonamental, professionalitat i experiència.
PLAZA: Bàsic, caràcter i orgull.
MURILLO: Capità, exemple i pulmó.
PAKITO: Recuperat, superioritat i decisió.
MARC: El messies, crack i catacrak.
DANI: Amic, complement i complidor.
URI: Sorprenent, maduresa i atreviment.
ISMAEL: Futur, qualitat i inexperiència.
ROJAS: El míssil, joventut e impaciència.
TONI: Potència, tir i precisió.
SAUBÍ: Veterania, amistat i “saber estar”.

8. Que creus que podeu millorar com equip? 
Bàsicament tenim que millorar la estratègia, el joc d'atac estàtic i la regularitat durant els partits.

9. Que creus que podeu millorar individualment? 
Penso que la concentració durant tot el partit, també en moments puntuals no respondre a les provocacions i sobretot que cada jugador acabi de assolir i entendre el seu rol dins de l'equip.

10. Quines expectatives teniu per la resta de Lliga?  
Primer, continuar en aquesta línea ascendent que porta l'equip, segon, intentar millorar alguns aspectes del joc i tercer, seguint competint a un nivell bo per intentar quedar el més amunt possible a la classificació de la lliga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario