U. E. MANLLEU 6 - 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E.RIUDELLOTS

14a JORNADA DE LLIGA
Pavelló de Manlleu, diumenge 23/01/2011, 11:45 hores.

U.E.Manlleu: Ruiz, Sala, Pérez, Cardenas (3), Giraldez, Romero, Sergi (1), Bermudez (1), Martínez (1), Garrido i Lara
ACE Riudellots: Nieto, Uri, D. Medina,  Marc (1), Toni Serrano, O. Plaza, Murillo (2), Pakito (1) i Saubi.

GOLS 1a Part: 1-0 (3’) Cardenas, 1-1 (5’) Murillo, 2-1 (6’) Bermudez, 2-2 (6’) Pakito, 3-2 (9’) Perez...
Descans.
GOLS 2a Part: 3-3 (21’) Murillo, 4-3 (33’) Cardenas,  5-3 (33’) Cardenas, 5-4 (38’) Marc, 6-4 (40’) Martinez,...Final

Àrbitres: Marco A.Gallardo i Oscar Anes ...Casolans.
Targetes: Groga per a Martínez per part del Manlleu  i doble groga per a O. Plaza per el Riudellots

El Seveis Panella-ACE Riudellots paga molt car els errors defensius i sobretot la manca de punteria. En un partit de poder a poder, l'equip local es porta el partit quan vist el que ha passat a la pista, el més just hagués estat un empat.

L'inici del partit és frenètic ja que al m. 3 el local s'avança al marcador en una jugada amb falta prèvia a Pakito, 1-0. Ràpidament en una bona jugada de O. Plaza que assisteix a Murillo i aquest fica la pilota per l'escaire, 1-1. Sense treva el Manlleu anota el 2-1 en una  pilota rematada al segon pal. A la jugada següent penal comès sobre O. Plaza que transforma Pakito. Un minut després xut des de fora de l'àrea del Manlleu que sorprèn a Nieto tapat per alguns jugadors, 3-2. Poc a poc es va tranquil·litzant el partit i tots dos equips tenen algunes ocasions més, encara que és el Riudellots qui té la més clara estavellant la pilota al pal del Manlleu. S’arriba al descans 3-2 pel local.

A la represa el Riudellots surt ben posicionat i en una gran jugada,Toni Serrano cedeix la pilota a Murillo perquè posi el 3-3 al marcador. Arriben els millors minuts del visitant que va acumulant ocasions que incomprensiblement no transforma, fins i tot una pilota al travesser de O. Plaza amb tota la porteria a favor. Però poc a poc el Manlleu es treu el domini de sobre i comença a generar ocasions. Al minut 33 en una jugada de córner, Murillo és agafat per un contrari al bloqueig i el Manlleu aprofita per avançar-se al marcador. Amb el visitant encara pensant en la jugada anterior, a la jugada següent, el Manlleu fa el 5-3. Faltant tres minuts el Riudellots se la juga amb porter jugador i una pilota de Murillo permet a Marc anotar el 5-4. El Riudellots disposa de dues ocasions més per empatar el partit però la precipitació impedeix aconseguir-ho. A 6 segons del final, el Manlleu, sobre la botzina, aconsegueix el definitiu 6-4.

Felicitar el Manlleu per la victòria.
Ànims EQUIP, cal aprendre dels errors. Aixequem el cap, cal continuar amb aquestes ganes i actitud .!!!!!!!! GRAN EQUIP ¡¡¡¡¡

El proper dissabte acabem la primera volta a “La Bombonera” davant el Pineda de Mar

1 ..... 2 ..... 3 ..... ACER

EL PUNT DE VISTA DE CARLOS SERRANO

Quines creus que van ser les claus d'aquest partit? Com valores el resultat final?
Crec que els nostres errors, tan en defensa com en atac, tal i com va anar el partit crec que el resultat just hagués estat l'empat.

Com ha viscut la plantilla aquest resultat  i com creus que afectarà al proper partit?
Crec que ha sigut una mica frustrant, espero que no ens afecti de cara als pròxims partits, però teníem moltes ganes de guanyar aquest partit per acabar de enganxar-nos al grup del davant.

Quins aspectes pots destacar del teu equip en aquesta darrera jornada? i del rival?
Estic content perquè l'equip està competint bé fora de casa, que era una assignatura pendent d'aquest club, però encara ens queda poder rematar la feina i estar en condicions per guanyar partits fora de casa. Del rival destacaria la seva actitud i el no abaixar mai el braços, crec que sortiran del pou les properes jornades.

Quin penses que és a hores d'ara l'equip revelació del grup?
Crec que en aquesta primera volta han hagut molts resultats sorprenents, però per a mi el nostre pròxim rival, el Pineda, és sens dubte la revelació.

Com veus la lluita per l'ascens en aquest grup de Nacional B?
Crec que serà molt dura i fins a final de temporada, espero que entrin 5 o 6 equips. Veurem com van els resultats a la segona volta i si hi ha alguna sorpresa a final de temporada.

Com prepareu el proper partit? Quines creus que són les claus per vèncer el proper rival?
Seguirem com sempre, a casa som un equip molt fort i hem de seguir així i poder treure el màxim de punts possibles a Riudellots. Crec que la clau en la majoria de partits es la intensitat amb la que puguis jugar, si juguem amb intensitat crec que tenim bons jugadors per definir el partits al favor nostre.