15a JORNADA DE LLIGA
Pavelló de Riudellots, dissabte 29/01/2011, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri, D. Medina (1), O. Rojas, Marc (3), Toni Serrano, O. Plaza, Murillo (3), Pakito  i Saubi.
Pineda de Mar: Mansegosa, Rodríguez, Gálvez, Pau, Cristian (3), Brian(2), Quesada, Oscar S., Clara (1), Marc S., Javier i Beni

GOLS 1a Part: 0-1 (3’) Cristian, 1-1 (8’) Marc, 1-2 (12’) Brian, 2-2 (16’) Marc, 3-2 (17’) Murillo 4-2 (18’) Murillo, 4-3 (19’) Clara ...
Descans.
GOLS 2a Part: 4-4 (25’) Cristian, 4-5 (34’) Brian, 5-5 (37’) Marc, 5-6 (38’) Cristian 6-6 (39’) Murillo, 7-6 (40’) D.Medina...Final

Àrbitres: Carlos González  i Javier Fernández ...Mol malament.
Targetes: Groga per a O. Plaza, Uri i Toni Serrano i doble groga per a Pakito pel Riudellots i groga per a Cristian,Oscar S. i Beni per el Pineda

El Serveis Panella-ACE Riudellots tanca la primera volta amb una nova victòria a la “Bombonera” en un partit que ha tingut suspens fins a la botzina final. En un partit de poder a poder amb molts gols i amb alternança al marcador, el Serveis Panella-ACE Riudellots empès per la seva afició es fa amb una important victòria que deixa a l'equip a la zona mitja-alta de la classificació.

El partit comença amb els dos equips amb un plantejament conservador, sense arriscar massa, però en el minut 3 un error defensiu local permet que el Pineda marqui el 0-1. El Riudellots comença a crear perill i després d'un parell d'ocasions, Marc empata el partit 1-1. Al minut 12 un nou error defensiu local permet al Pineda posar-se novament per davant al marcador, 1-2. Aquest gol desperta al local que es fa amo del partit i en tres minuts es posa per davant al marcador, primer Marc en el minut 16 empata de nou 2-2, i un minut més tard Murillo avança per primera vegada al Riudellots, 3-2, i al minut 18  Murillo repeteix, fent el 4-2. A falta d'un minut pel descans un penal transformat pel Pineda deixa el marcador en 4-3.

A la segona part el Pineda pressiona i el local te dificultats per jugar la pilota, aquesta pressió dona com a resultat l’empat el minut 25, 4-4. El partit continua amb la mateixa tònica i els dos equips creen algunes ocasions però és el Pineda qui s'avança novament anotant el 4-5. El local se la juga amb porter-jugador i Marc fa l'empat al minut 38, 5-5. A la jugada següent expulsió de Pakito per doble groga i aprofitant la superioritat el Pineda marca el 5-6, faltant 1:37 per al final. El Riudellots contínua jugant amb porter-jugador i a falta d'un minut es senyala un penal a favor del local que transforma Murillo anotant el 6-6. El Riudellots segueix amb porter-jugador i a falta de 36 segons una pilota de O. Rojas al segon pal, és rematada de cap per D. Medina posant el 7-6 al marcador, davant el deliri de l'afició. El Pineda se la juga amb porter-jugador però una bona defensa local impedeix qualsevol oportunitat visitant.

Agrair de nou per enèsima vegada a aquesta afició espectacular que partit a partit demostren el que significa la “Bombonera” de Riudellots.

L'Equip l'enhorabona per la lluita, entrega i perseverança que han demostrat una vegada més .¡¡¡¡¡¡ GRAN EQUIP !!!!!!!