lunes, 31 de enero de 2011

ENTREVISTA A CARLOS SERRANO

1. Quina valoració fas del partit d'avui?
Ha sigut un partit molt complicat, mes que res perquè nosaltres no hem estat a un bon nivell, crec que fins i tot al final hem tingut sort tot i que mai no hem renunciat a guanyar el partit.

2. Com explicaries el resultat?
La primera part no hem començat bé, però hem anat millorant i els últims 5 minuts de la primera part han sigut els nostres millors moments i ens hem anat al vestidor amb 4-3 al marcador. La segona part ha estat molt dolenta per part nostre i ells amb poc que han fet s'han posat per davant 4-5. La veritat que nosaltres sempre hem intentat anar endavant i atacar per guanyar el partit, i així hem aconseguit aixecar el partit per dues vegades jugant amb porter jugador i al final guanyar-lo, mai hem de deixar de tenir confiança en nosaltres, sempre pot haver esperança, però s'ha de buscar fins el final.

3. Algun incident  (lesió, expulsió..baixa..)?
Nomes l'expulsió de Pakito per doble groga.

4. Alguns jugadors del teu equip per destacar?
La veritat que vull destacar el paper del jugadors que normalment juguen menys minuts, en aquest partit han sigut decisius. (Dani, Rojas i Uri).

5. Que t’ha semblat l’equip rival?
Tenen un bon equip, molt jove però amb qualitat, ja he dit que per a mi està sent la sorpresa del grup, tot i que com a nosaltres els hi falta treure mes punts fora de casa.

6. S’estan complint els objectius marcats abans del inici de temporada?
En principi crec que si, jo tinc molta confiança es aquest equip i penso que encara podríem estar una mica més ben col·locats a la classificació, però en aquesta lliga hi ha molta igualtat. També hem de tenir en compte que aquest any és molt més complicat, perquè poder baixaran entre 5 i 7 equips a Territorial, esperem que la segona volta sigui com a mínim com la primera.

7. Hem arribat al fi de la primera volta del campionat.¿pots fer una valoració de aquesta primera volta?
Només dir que l'any passat a la primera volta es van fer 10 punts, si no m'equivoco, i a final de temporada es van fer 24 punts, valoreu vosaltres mateixos.

8. Quin son los objectius de aquí fins la fi del campionat de lliga?
Anar partit a partit, sumar tots els punts a casa i millorar una mica més a domicili. Es importat que aquest equip comenci a creure en les seves possibilitats, crec que tenim jugadors amb molta qualitat i molt de caràcter, de vegades massa i tot, però per sobre de tot això, crec que tenim un grup humà increïble i ho hem d'aprofitar.

9. Com ha anat la integració dels  joves com Uri, O. Rojas i Ismael quina valoració faries?
Penso que bé, pot ser Isma ha tingut mes problemes per la seva forma de ser i Rojas per la manera de jugar de l'equip, però ara hem decidit que segons quin partit vagin amb el Senior B per que puguin disposar de mes minuts i agafar experiència, recordem que son molt joves. Per la seva part Uri s'ha integrat perfectament i acabarà estant una peça molt important per l'equip.