SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS 7 - 4 LLORET CUFS

13a JORNADA LLIGA

Pavelló de Riudellots, dissabte 15/01/2011, 18:00 hores.

ACE Riudellots: Nieto, Uri, O. Rojas, D. Medina,  Marc (3),Toni Serrano, O. Plaza, Murillo (2), Pakito (2) i Saubi.
Lloret CUFS: Barragán, Carlos, Cotano (1), Oscar, M. Ribera, Ortiz, Alex (1), Juanmi (1), Jesús (1) i Cristian,

GOLS 1a Part: 1-0 (13’) Murillo, 2-0 (17’) Pakito, 2-1 (19’) Alex, 2-2 (20’) Cotano, 3-2 (20’) Marc...
Descans.
GOLS 2a Part: 4-2 (22’) Murillo, 5-2 (24’) Marc, 5-3 (32’) Juanmi, 5-4 (32’) Jesús, 6-4 (40’) Pakito, 7-4 (40’) Marc  ,...Final

Àrbitres: David Valiente i Alejandro Lopez ...Bé.
Targetes: Groga per a Toni Serrano per part del Riudellots  i grogues per a Carlos, M. Ribera i Jesús i doble groga per a Cotano per el Lloret

El Serveis Panella-ACE Riudellots s'emporta el derbi gironí i els tres punt,s en un partit on els dos equips han ofert un bonic espectacle i on l'afició local omplia el pavelló no ha parat d'animar l'equip local.

El partit començava amb domini del Lloret però sense crear ocasions clares, tenint el local una clara per mediació de Murillo que s'estavella al travesser de la porteria visitant. Poc a poc el Riudellots es fa l’amo del partit i així al minut 13 en una jugada de O. Plaza amb pilota a Murillo i aquest no perdona, anotant el 1-0. El Lloret també crea ocasions, però en el minut 17, Pakito llança una falta que es cola per l'escaire de la porteria del Lloret, 2-0. El visitant pressiona i en el minut 19 escurça distàncies, 2-1. A 49 segons del descans en una bona jugada el Lloret fa el 2-2, però a falta de deu segons, és Marc el que posa en avantatge al Riudellots 3-2. Descans.

A la represa, el Lloret pressiona, però el Riudellots sortia bé de la pressió i en el minut 22 jugada de Marc que passa a Murillo i marca el 4-2. I en el minut 24 és Marc qui posa el 5-2 al marcador. El Lloret no llança la tovallola i busca retallar diferències, però es troba sota el pals amb un superb Nieto, i mentrestant el local a la contra generava clares ocasions que el porter visitant desfeia. En el minut 32 el Lloret escurça distàncies 5-3 i en la següent jugada una badada defensiu local i arriba el 5-4. Amb els dos equips sense donar treva, faltant 2:29 el Lloret es queda amb un jugador menys per doble groga. El Riudellots es dedica a tocar i tocar i esperar la seva oportunitat i a falta de deu segons per l’ entrada del jugador del Lloret és Pakito qui sentencia el partit amb un gol sense angle, des del corner. El Lloret es llança a l'atac i en una contra rapida, Murillo passa a Marc perquè aquest marqui el definitiu 7-4, prvovant el deliri de la afició.

Agrair a la afició que avui ha tornat a empènyer i animar l'equip com sempre fa, i així al final del partit ho a agraït l'equip.
Molt bé EQUIP felicitats, però hem de continuar amb aquestes ganes, il·lusió i unitat. Bravo nois. ¡¡¡¡¡¡ GRAN EQUIP !!!!!

1 ..... 2 ..... 3 ..... ACER

EL PUNT DE VISTA DE... CARLOS SERRANO

Com has viscut el segon partit de l'any i quines penses que són les claus del resultat?
La veritat que ha anat molt bé. La clau ha estat en la intensitat amb la que hem jugat.

Com has vist el teu equip? Destaques algun jugador en especial?
Molt i molt bé, estic molt content del treball que han fet tots. Com he dit tots han fet molt bé la seva feina, però si tinc que destacar algú seria el nostre capi Murillo, crec que està fent una temporada fantàstica.

Quina opinió et mereix el contrari després d'aquest xoc?
Tinc molt bona relació amb la majoria de jugadors del Lloret i els conec bé, crec que tenen un molt bon equip i amb molta projecció,  ja que son molt joves, de totes maneres ells poder no van fer el millor partit de la temporada i nosaltres poder si.

Com veus la aferrissada lluita per evitar el descens? Com ho vius des de la teva posició a la taula?
La veritat que no només hi ha una lluita per la part baixa, crec que hi ha lluita per guanyar qualsevol posició a la taula, si guanyes un partit pots pujar algun lloc, quedar-te allà mateix o baixar un parell de llocs. La nostre posició és bastant còmode i estem més a prop del quart que del dotzè, però com he dit no ens podem adormir, perquè els de sota començaran a apretar cada vegada més.

Que ens pots dir del proper rival a la lliga?
Els conec de fa anys, aquest curs no els he vist jugar però si tenen un equip com altres anys, crec que es un equip molt incòmode, sobre tot a casa seva, molt lluitador i fort, i a la contra crec que seran molt perillosos. Vull recordar que han guanyat els dos primers classificats. Serà un partit duríssim, espero que seguim la línia que portem i puguem treure alguna cosa positiva, espero que estiguem a tope tota la setmana i anar a Manlleu amb les piles carregades.