domingo, 9 de enero de 2011

MONTCADA F.S. 5 - 4 SERVEIS PANELLA-A.C.E. RIUDELLOTS


12a JORNADA LLIGA

Pavelló de Montcada, dissabte 8/01/2011, 18:00 hores.

Montcada: Martí, Alcázar, Litrán (1), Rodrigo, Fernández (1), Alegre (1), Nievas (2), Martínez, Álvarez, F. Serrano, González i Ruiz
ACE Riudellots: Nieto, Uri, D. Medina, Marc, O. Plaza, Murillo (3), Pakito (1), Toni Serrano i Saubi.

Gols 1a Part: 1-0 (2’) Alegre, 1-1 (19’) Murillo,.... Descans.
Gols 2a Part: 1-2 (24’) Pakito, 2-2 (25’) Litrán, 2-3 (27’) Murillo, 3-3 (35’) Nievas, 3-4 (37’) Murillo, 4-4 (38’) Nievas, 5-4 (40’) Fernández..Final 

Àrbitres: Blázquez  i Herrero ...Regular
Targetes: Grogues per Alcázar i Nievas pel Montcada i  grogues per Pakito, O. Plaza, Toni Serrano i Nieto per part del Riudellots 

El Serveis Panella-A.C.E. Riudellots perd el primer partit del nou any faltant pocs segons per a la finalització del partit, davant d’un Montcada que amb els últims reforços d'alguns ex jugadors de Divisió d'Honor es postula clarament com seriós candidat per lluitar pel títol.

El partit no va començar bé per al Riudellots, ja que la sortida en tromba de l'equip local va posar de seguida en dificultats Nieto i així al minut 2 en una jugada de córner el local s'avança al marcador, 1-0. El Riudellots poc a poc es va ficant al partit i comença a crear perill i al minut 7, Pakito estavella una pilota al pal de la porteria local. Els dos equips van creant ocasions i de nou Pakito estavella una pilota, aquesta vegada al travesser. El local també disposa d'algunes ocasions, però Nieto està excel·lent. A falta de tres minuts el local també estavella la pilota al pal, però al minut 19 una bona combinació de Marc amb Murillo, serveix perquè aquest empati el partit, 1-1, resultat amb el que s'arriba al descans.

A la segona part és el Riudellots el que surt dominant i en el minut 24 una sensacional falta llançada per Pakito posa al Riudellots per davant, 1-2. Un minut després de un possible 1-3 en un clar contraatac del Riudellots que no finalitza, el Montcada en la mateixa jugada sorprèn i marca l'empat, 2-2. Amb el partit boig, en el minut 27 Murillo torna a avançar els visitants, 2-3. El Montcada se la juga amb porter-jugador i en el minut 35 torna a empatar, però en una altra bona jugada, de nou Murillo, fa el seu tercer gol i posa el 3-4 al marcador. De nou  amb porter-jugador i faltant dos minuts, el local fa el 4-4. A l'últim minut, faltant 43 segons pel final, el Montcada en un ràpid contraatac, després de robar la pilota, es posa per davant al marcador, 5-4. El Riudellots ho intenta i disposa de fins a tres ocasions per empatar, la més clara a falta de 5 segons però una gran aturada del porter local impedeix al Riudellots aconseguir almenys un punt, que com ha anat el partit era el més just.

Felicitar l'equip pel gran partit que ha fet i només la mala sort ha fet que no es sumés cap punt.
Amb aquest esforç, joc i sobretot actitud i esperit de grup és com anirem cap amunt. ¡¡¡¡¡¡ ÀNIMS EQUIP !!!!!

1 ..... 2 ..... 3 ..... ACER





Quin és el balanç general sobre la trajectòria del teu equip? En quin moment arriva el descans nadalenc?
El balanç general es positiu, sobretot l’actitud és molt bona i crec que el descans arriva en una trajectoria ascendent de l’equip.
De quina manera específica prepareu a nivell tècnic aquest període de descans esportiu?
Intentarem treballar una mica l’aspecte físic i sobretot el tàctic per tornar a la competició en la linea ascendent que porta l’equip a la lliga.
El dos grups de nacional B s’està definint respecte el que pot ser el final de lliga, com veus el grup? quin és el teu pronòstic del final d’aquesta complicada temporada?
Crec que encara és aviat per definir el final de lliga, ens em trobat amb resultats sorprenents i un grup molt competitiu. Respecte al que ha passat el primer terç de la lliga, crec que el títol estarà entre tres equips, que per mi seran la Montsant, el Ràpid i l’Arenys, però encara és aviat per fer pronòstics i espero que hi hagin sorpreses.
Heu modificat d’alguna manera l’objectiu a assolir respecte l’inici de la pre-temporada?
No, jo crec que el nostre lloc a la lliga podria estar molt clar desde principi de temporada, jo ho tinc molt clar, pero ja dic que la temporada és molt llarga i hem de superar moltes adversitats, pot passar qualsevol cosa i més en un grup tant complicat.
Un missatge pels vostres jugadors i seguidors desde el nostre espai?
Jo donaria un missatge de tranquil.litat, tant als jugadors que estan treballant bè, com als seguidors que crec que ja han vist uncanvi en l’equip respecte a l’any anterior.
Per últim ens agradaria que animeu a la gent a participar de la II Festa Solidària de “el futsal es mou”, que vols dir a la gent que encara no coneix el projecte?
Jo diria que tothom participi de la manera que es pugui, totes aquestes iniciatives son positives, tant esportiva com socialment.

http://catsala.wordpress.com
4 de gener de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario